Duiveltje

Goedemorgen lieve mensen 🥰

Hier een foto van het duiveltje in de fatamorgana 😜 deze hangt hoog aan het plafond en het bootje vaart er onderdoor. Je kunt het vergelijken met het duiveltje van je gedachten, aan het plafond in hoofd 😆

Laat je je tegen houden of vaar je er gewoon onderdoor? Wat zegt dat duiveltje allemaal tegen jou?

Dat je het niet kan? Dat je niet goed genoeg bent? Dat je toch nooit je doel behaald? Dat je niet mooi genoeg bent? Dat je er niet toe doet? Dat anderen jou toch niet zien? Dat anderen niet naar jou luisteren?

 

Het duiveltje kan heel gemeen zijn, en het hindert je om je aller mooiste zelf te zijn, die je al bent! 👑 Je bent perfect zoals je bent en je hebt alles wat je nodig hebt om jouw leven succesvol te maken 🤩.

 

Wanneer je gaat beseffen dat het maar verhalen zijn, verhalen van je gedachten, aangeleerd gedrag en aangeleerde patronen vanuit het verleden, kun je deze los laten en doorbreken om met een gerust hart onder het duiveltje door te varen.

Laat je niet door je eigen duiveltje tegenhouden om je mooiste leven te leven. Je bent het waard om gelukkig te zijn, om gezien te worden, om van te houden en om in absolute overvloed te leven ✨👑.

 

Wendy Minten
www.Lovely-blessings.nl

#ontvangen #overvloed #balans #waarnemen #voelen #evenwicht #bewustwording #bewustzijn #spiritualiteit #spiritueel #vrouwelijkeenergie #vrouwelijkeondernemer #vrouw #creativiteit #creatief #schrijven #schrijver #inspiratie #motivatie #vrede #liefde #authentiek #keuze #loslaten #frequentieverhogen #moeder

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.