Wensen komen niet uit 🤔

Moodboard- vision board maken.

Veel mensen doen dit regelmatig. Alle wensen kenbaar maken aan het Universum. Leuk en lekker creatief. Handig ook, want je maakt het meteen visueel voor jezelf. Je ziet al bijna voor je hoe je lekker aan het strand ligt met een cocktail in je hand.

Allemaal goed en fantastisch natuurlijk, toch komen veel wensen helemaal niet uit. Hoe kan dat toch? Je wil het echt heel graag en je hebt in details uitgelegd wat je precies wil en je kunt het helemaal voor je zien 🤔😢 maar er is weinig van te zien en je blijft ploeteren… 😓

 

Het juiste antwoord is: je zit niet op de juiste frequentie van je wensen.
Vanuit tekorten wensen, levert tekorten op. Helaas maar waar..

 

Overvloed komt vanbinnen uit, dus wanneer je iets wil wensen, zoals die dikke vette vakantie aan het strand, dan moet je vanbinnen al voelen dat je op die dikke vette vakantie bent. Juist, je energie mag omhoog, je frequentie mag omhoog.

Als je de lege dag aan het klagen bent over de regen, dan schrijf die dikke vette vakantie maar op je buik.

 

Het veranderen van je mindset is noodzakelijk om de wet van aantrekkingskracht te activeren. En ja.. dat valt nog niet altijd mee 😬 maar oefening baart kunst! Actief op je gedachten letten en omdenken ❤️

 

Sommige mensen ‘lijken’ meer geluk te hebben. Dat is heel simpel te verklaren. Bevindt je je op de juist frequentie, dan blijven de cadeautjes maar uit de lucht vallen. Je voelt je blij, en dat trekt nog meer leuke dingen aan.

 

Nu maken we allemaal soms minder leuke dingen mee, maar het is altijd een keuze hoe je met deze minder leuke dingen omgaat. Maak je de keuze hierin te blijven hangen, te jammeren en in de slachtofferrol te stappen, of maak je de keuze om het beste ervan te maken en nieuwe mogelijkheden te zien en in oplossingen te denken?

 

Maak dat moodboard op een dag dat je je gelukkig en stralend voelt, dat je omkomt van dankbaarheid en vreugde. (Waarschijnlijk denk je dan niet eens aan een moodboard 😜😅)

 

Wendy Minten
www.Lovely-blessings.nl

#ontvangen #overvloed #balans #waarnemen #voelen #evenwicht #bewustwording #bewustzijn #spiritualiteit #spiritueel #vrouwelijkeenergie #vrouwelijkeondernemer #vrouw #creativiteit #creatief #schrijven #schrijver #inspiratie #motivatie #vrede #liefde #authentiek #keuze #loslaten #frequentieverhogen #moeder

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.