Welkom mooi mens op de officiële website van Lovely Blessings,

 

hallo mooi mens, een warm en liefdevol welkom.

 

Mijn naam is Wendy Minten aka Lovely Blessings. Samen met mijn kinderen en onze huisdieren wonen we in het mooie Limburg. Van origine ben ik een Brabants meisje, maar met veel plezier woon ik al jaren in Limburg en geniet ik nog elke dag van het prachtige Limburgse landschap. De natuur is hier werkelijk waar zo fantastisch mooi, en laat het jaomerdal (aanrader voor de wandelaars onder ons) nou net mijn achtertuin zijn! 

 

Buiten dat ik me graag in de natuur bevind en graag lange wandelingen maak, verbind ik me ook graag met de natuur. Ik verbind me met de natuur en mag dan allerlei mooie boodschappen ontvangen. De bomen, het weer, vogels en andere dieren, jij bent ook natuur! En daarover schrijven is mijn grootste passie.

 

Als klein meisje schreef ik al boekjes vol verhalen. Ik schrijf over mijn ervaringen, over de dingen die ik waarneem, over de boodschappen die ik mag ontvangen. Over de liefde, over de Schepper/Schepping (God, Spirit, het Universum). Met mijn teksten wil ik graag anderen mensen inspireren, bemoedigen, ontroeren of juist troosten, laten nadenken en/of het bewustzijn verruimen. 

 

Voor  HX-Magazine mocht ik de maan- voorspellingen schrijven en nu schrijf ik voor Topic magazine elke editie een eigen column.

Mag ik voor jou een mooie tekst schrijven? Laat het mij gerust weten! Graag ga ik nieuwe samenwerkingen aan of schrijf ik voor jou een prachtige persoonlijke reading (bekijk mijn webshop). Webshop

 

Als moeder van de zodiak (kreeft), moeder der moeders, zorg ik graag en met veel liefde voor iedereen, voor de gehele aarde en elk levend wezen. Ook jou wil ik ondersteunen, verlichten en helpen die onvoorwaardelijke liefde in jezelf te vinden, omdat je het waard bent! 

 

Liefs,

Wendy Minten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.