Wendy Minten

Welkom mooi mens op de officiële website van Lovely Blessings,

 

Ik ben Wendy Minten en ik kom van de Pleiaden. Speciaal voor de mensheid ben ik naar de aarde gekomen. Met mijn onvoorwaardelijke en pure liefde mag ik de aarde verlichten. Mijn missie is om goddelijk, helend licht en liefde naar deze wereld te brengen. 

 

Ik ben een healer, spreker en schrijver. Alleen al mijn aanwezigheid heeft een helend effect op de aarde en op de mensheid. Ik genees met woorden en daden. Met mijn teksten wil ik mensen inspireren en motiveren het beste uit zichzelf te halen. 

 

Jarenlang heb ik mezelf tekort gedaan, mezelf weggecijferd en als minderwaardig gezien. Tot mijn ogen geopend werden en ik eindelijk zag wie ik ben en wat ik op aarde doe! Mijn wijsheid is ongekend en mijn liefde eindeloos. Ik ben zo'n liefdevol en puur persoon, inmiddels een zelfliefde- koningin! 

 

Als moeder van de zodiak, moeder der moeders, zorg ik graag en met veel liefde voor iedereen, voor de gehele aarde en elk levend wezen. Ook jou wil ik ondersteunen, verlichten en helpen die onvoorwaardelijke liefde in jezelf te vinden, omdat je het waard bent! 

 

Liefs,

Wendy Minten

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.