Zelfzorg ❤️

Goedemorgen Spetters! 👑

 

Yesss het is weer woensdag, dat breekt zo lekker de week! 🥳 Tijd voor m’n tweede kopje koffie op deze prachtige herfstdag in juli 😜
En tijd voor een tekst voor een ieder die het wil lezen 🥰

 

Gister avond heeft mijn zoon zijn diploma in ontvangst mogen nemen. Weer een mijlpaal in mijn (ons) leven. Geen kinderen meer op de middelbare school en steeds meer tijd voor mama zelf. Steeds meer vrijheid om mijn eigen weg weer te volgen, zoals mijn kinderen nu steeds meer hun eigen weg gaan volgen.

 

Spannend wel, maar ook nieuwsgierig; wat gaat deze komende tijd mij allemaal brengen? Wat wil ik zelf allemaal nog doen en meemaken?

 

Al vanaf mijn 17e kwam ik in een vaste relatie en enkele jaren later werd ik op jonge leeftijd moeder. Een waar geschenk, want moederen is mijn lievelings werk! Hier heb ik mij dan ook volledig en met veel liefde aan overgegeven. Altijd was ik thuis voor de kinderen en later toen ze wat ouder werden ben ik pas zelf weer ander werk erbij gaan doen.

Moeder zijn is voor mij een levensdoel, een missie ❤️ En die taak houdt natuurlijk nooit meer op. Ik blijf de moeder van mijn twee prachtige kinderen. En zal er altijd voor ze zijn.

Het zorgen zit in mijn bloed. Met veel liefde en verdraagzaamheid zorg ik voor anderen, maar nu blijft er steeds meer tijd over om voor mezelf te zorgen. Hoe ga je dat doen Wendy? Wat vind jij eigenlijk leuk? Wat wil je graag creëren? Hoe ga je jezelf absoluut gelukkig maken?

 

Alles in mijn leven lijkt beter te stromen nu is daadwerkelijk beter voor mezelf zorg. Nu ik meer tijd neem voor de dingen die ik leuk vind, en veel meer plezier maak!

Ik heb een nieuwe missie/levensdoel erbij gekregen; mezelf absoluut gelukkig maken en verzorgen 👑 Natuurlijk had ik die taak altijd al, maar nu pas begrijp ik daadwerkelijk wat het met je doet en wat het je oplevert.

 

Dus voordat je jouw potje vol liefde rond strooit vandaag, vraag jezelf eens af: wat maakt mijn absoluut gelukkig? En hoe kan ik het beste voor mezelf zorgen vandaag?
Blijf liefde strooien en wees lief voor elkaar, maar zorg dat er altijd wat in jouw potje achterblijft voor jezelf ❤️ Ook jij verdient het allerbeste!

 

Wendy Minten
www.Lovely-blessings.nl

#ontvangen #overvloed #balans #waarnemen #voelen #evenwicht #bewustwording #bewustzijn #spiritualiteit #spiritueel #vrouwelijkeenergie #vrouwelijkeondernemer #vrouw #creativiteit #creatief #schrijven #schrijver #inspiratie #motivatie #vrede #liefde #authentiek #keuze #loslaten #frequentieverhogen #moeder

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.