De aarde verlichten πŸ‘‘

Goedemorgen lieve mensen πŸ‘‘βœ¨

Rise and shine! Een prachtige nieuwe dag wacht op jou! Welke keuzes maak je vandaag?

Natuurlijk heb ik weer een mooie boodschap- nadenkertje 😜

Ik heb jullie de afgelopen dagen weer mijn kwetsbaarheid laten zien, mijn emoties en gevoelens met jullie (openbaar) gedeeld. Daar werd massaal op gereageerd. Dat gebeurt namelijk als je authentiek bent, je pure en mooie zelf zonder maskers.

Vaak wordt ik bewonderd om mijn lef om dingen uit te spreken. Ik benoem de dingen die ik waarneem zonder angst voor oordelen van een ander. Ik zeg gewoon wat ik denk of voel. Daarmee geef ik gehoor aan mezelf, mijn authentieke ik. Ik kan je vertellen dat dat echt heel bevrijdend werkt.

Daarmee moedig ik niemand aan om zich als ‘wappie’ te gedragen, of als conspiracy theorist alles fel te blijven delen, want juist deze berichten zijn echt niet authentiek. Zogenaamde ‘waarschuwings- berichten’ of ‘angst-zaaiende’ berichten, berichten die zogenaamd ‘zaadjes planten’. Als je die noodzaak nog steeds voelt na je ‘ontwaken’, dan mag je vooral nog verder ‘ontwaken’ πŸ˜œπŸ«£πŸ˜‚.

Je komt steeds dichtbij je authentieke zelf, wanneer je de aandacht echt naar binnen gaat richten. Aandacht aan jezelf besteed in plaats van de aandacht aan de buitenwereld. Je hoeft echt niemand ‘wakker’ te maken, je hoeft niemand te ‘waarschuwen’. Het aller belangrijkste is jezelf leren kennen, jouw waarheid, jouw gevoelens, jouw blokkades, jouw eigen schaduw.

Het ware licht πŸ’‘, vind je in jezelf en niet buiten jezelf. Wil je een spiritueel leraar zijn, een lichtwerker (zoals vele zich noemen🫣), iemand die andere mensen daadwerkelijk wil helpen, help dan eerst jezelf door je aandacht naar binnen te richten in plaats van angst verspreiden en allerlei theorieën.

Ik beweer zeker niet dat sommige theorieën geen waarheid zijn, maar wil je de aarde daadwerkelijk verlichten dan hebben we zelf een hoge frequentie nodig. Deze zogenaamde zaadjes verspreiden vaak meer angst dan liefde. Je hoeft niet na te denken voor een ander, of ‘ontwaken’ op te dringen, het gebeurt als vanzelf wanneer de ander hier klaar voor is. (Ja! Echt waar 🫢, geen zorgen πŸ˜‰)

Je kunt jouw waarheid pas echt verkondigen, wanneer je daadwerkelijk weet wat jouw waarheid is. Die vind je binnenin jezelf πŸ‘‘βœ¨πŸ«Ά

Ps: hoe hoger jouw frequentie, hoe beter je andere helpt met ‘ontwaken’. Je verlicht letterlijk de aarde πŸŒπŸ‘‘βœ¨β€οΈ

Wendy Minten
www.Lovely-blessings.nl

#ontvangen #overvloed #balans #waarnemen #voelen #evenwicht #bewustwording #bewustzijn #spiritualiteit #spiritueel #vrouwelijkeenergie #vrouwelijkeondernemer #vrouw #creativiteit #creatief #schrijven #schrijver #inspiratie #motivatie #vrede #liefde #authentiek #keuze #loslaten #frequentieverhogen #moeder

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.