Gestuurd door het licht, pure liefde 👑

Wake up call 📞 Gestuurd door het licht âœĻ

Daar zit ik dan met m’n betraande wangen om 23:17, onder op de bank. Ja, ik lag net heerlijk in m’n warme bedje en heel stout was ik nog even wat berichten aan het beantwoorden via Messenger. Blijkbaar moest dat zo zijn, want mijn ziel werd geroepen.

Ik open het bericht van een Fb vriendin. Ik heb haar nooit ontmoet, maar haar bericht slaat als een moker in. Tranen lopen over mijn wangen bij het lezen van haar prachtige en liefdevolle woorden voor mij. Ja, voor mij.

Ze schrijft dat ze dankbaar is voor mijn teksten en ze hoe heerlijk ze mijn eerlijkheid vind. Dat ik durf uit te spreken, wat vele wellicht denken.
Dat ik haar heb geholpen door mijn woorden ðŸĨēðŸĨē Ze bedankt me voor wie ik ben. Ze moedigt mij aan door te gaan. Nouja alles wat ik hier beschrijf doet eigenlijk tekort aan haar prachtig bericht, zo recht uit het hart.

Opeens klaar wakker. Ze is gestuurd door het licht. Zoveel liefde en opeens besef ik weer hoe belangrijk ik ben. Dan realiseer ik me even hoeveel effect mijn krachtige woorden kunnen hebben. Hoe belangrijk mijn werk is. Dat wat ik doe, niet voor niks is. Wekenlang loop ik al te sukkelen met m’n nieuwe project (pietleuterige Harrie hier besloot ook nog om helemaal opnieuw te beginnen ðŸĪŠ).(On)bewust vraag ik mezelf af of het wel goed genoeg is, of dat het wel zin heeft. Keer op keer blokkeer ik mezelf. Het heeft me al veel geld gekost in plaats van opgeleverd ðŸŦĢ.

Potverdomme Wendy! JA, jouw woorden hebben zin! JA, spreek je uit en blijf jezelf uitspreken! Het maakt niet uit als je mensen tegen de haren instrijkt, schud ze wakker, maak ze bewust, wees je authentieke zelf met jouw pure eerlijkheid, laat jouw waarheid horen en blijf dat doen! Zie nou eens in wat voor fantastische vrouw je bent en wat je allemaal geeft en bijdraagt aan de wereld. Jij bent echt een schat! Een keizerin 👑. Eer jezelf en je woorden! Schrijf die prachtige teksten en deel ze!

Dankbaar ðŸĨē zo ontzettend dankbaar voor die lieve woorden. Ze raken mijn ziel, heel diep. Het zijn woorden die mij bekrachtigen, zoals ik met mijn eigen woorden andere mensen bekrachtig. Wauw ðŸĐ·

Wendy Minten
www.Lovely-blessings.nl

#ontvangen #overvloed #balans #waarnemen #voelen #evenwicht #bewustwording #bewustzijn #spiritualiteit #spiritueel #vrouwelijkeenergie #vrouwelijkeondernemer #vrouw #creativiteit #creatief #schrijven #schrijver #inspiratie #motivatie #vrede #liefde #authentiek #keuze #loslaten #frequentieverhogen #moeder

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.