Liefdes Reading

Waarom ik niet graag liefdes readings geef. 😅

De focus ligt dan vooral op de ander, terwijl die focus echt op jezelf en jouw gevoel mag liggen. Wil je jouw liefdesleven verbeteren? Dan betekent dat werken aan jezelf en niet werken aan een ander. 🤐

Jouw buitenwereld is een spiegel voor jezelf. Wil je iets veranderen aan jouw omgeving (incl. je liefdesleven) dan mag je iets veranderen in jezelf.

Liefde is overal en altijd beschikbaar, maar pas als jij die zelfliefde voor jezelf voelt, wordt dit weerspiegelt in je omgeving. 😍

Een ander is niet verantwoordelijk voor jouw geluk. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor jouw geluk.

Een ander hoeft niet voor jouw veiligheid te zorgen, jij mag zorgen dat je ten alle tijden veilig bent. Dat doe je door bijvoorbeeld duidelijk je grenzen aan te geven en hiernaar te handelen.

Een liefdes Reading is eigenlijk overbodig. Of hij/ zij wel blijft of terug komt, is niet aan de orde wanneer jij jezelf gelukkig maakt. Je bent compleet, je bent heel en hebt in feite geen ander nodig om je leven te leiden. Neem zelf de verantwoordelijkheid voor jouw geluk.

Liefdesverdriet, ja dat doet pijn en dat weet ik maar al te goed 😅 maar het is vaak een les en wanneer je weigert naar de les te kijken, zal je blijven rouwen en dezelfde situatie zal zich blijven voordoen tot je de les begrijpt en hiernaar handelt. Kijk jezelf dus aan en niet de ander. Kijk in de spiegel.

Vergeef jezelf, vergeef de ander. Sterker nog; bedank je leraar en eer haar/hem. Je mocht iets leren en nu ga je voor je eigen geluk zorgen.
Het mooie is dat wanneer je dit doet, hij/zij waarschijnlijk terugkomt, maar wanneer jij geheeld bent en de situatie begrijpt, je hem/haar niet eens meer in je leven wil. Je neemt dan geen genoegen meer met BS.

Verspil je kostbare tijd en energie niet. Gebruik deze verstandig en investeer in jezelf! ❤️ Je bent het waard om je mooiste leven te leven.

Natuurlijk help ik je met veel liefde op weg om jouw zelfliefde te vergroten en in die spiegel te kijken. Afspraak maken kan via de website: www.lovely-blessings.nl

 

Wendy Minten

#liefde #kiesjezelf #motivatie #bewustworden #hogerbewustzijn #innerlijkkind #zelfliefde #positief #inspiratie #schrijver #schrijven #inspiratie #wareliefde #zelfzorg #zelfliefde #nu

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.