Dieren wens 😍

Ik bedacht me net dat een van mijn wensen (klein meisje wens) is uitgekomen 😁

 

Inmiddels volwassen en mag natuurlijk zelf bepalen hoeveel huisdieren in mijn huisje passen. 😻 (in mijn hart nog veeeel meer dan in mijn huis helaas 😜🤣)

 

Als klein meisje kwam ik thuis aan dierenliefde zeker niks tekort. We hadden altijd wel huisdieren. Een hamster mocht ik en daar was ik echt heel blij mee. (Of dat arme beestje blij was met mij is maar de vraag 🫣)

We hadden ook een kat, Thomas. Echt een hele dikke huiskat die echt niks anders deed dan eten 😂 Echt een dikkie dik die je uren lang kon knuffelen. Je kon echt alles met hem doen, zonder dat hij kwaad werd of zijn nagels liet zien. Dat deed ik dan ook graag 🫣 ik trok hem poppenkleertjes aan en hij mocht in de poppe wieg. (Sorry, echt sorry Thomas. Bedankt voor jouw liefde en oneindig geduld)

 

Als kind wilde ik altijd meer dieren om me heen en ik droomde van honden, katten, vogeltjes, ja.. eigenlijk alle dieren wel 😂 Mijn moeder vond het niet altijd een goed idee en dan dacht ik bij mezelf; wacht maar tot ik later groot ben! Dan neem ik wel veel huisdieren.

 

Nu is het moment aangebroken dat ik zelf in charge ben, maar gelukkig heb ik ook een verstandige zoon in huis 😅 Als ik dan weer met m’n hoofd in de wolken loop te mijmeren, dan trekt hij me terug naar aarde. ‘Ja mam, heel leuk en aardig, maar dat zijn ook weer extra zorgen hè?’ ‘Wat dacht je van de kosten voor de dierenarts, extra kattenbak ect.’ Ja m’n jongen, je hebt gelijk! We hebben genoeg aan twee katten en een hondje 😍🥰

 

Maar oohh God! Wat ben ik toch gek op alle dieren!!! Niet alleen huisdieren, maar ik geniet van elk dier dat ik tegenkom. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal en ik lees wat ze mij zeggen. Ik hou zoveel van ze en ik kan intens van ze genieten (ja soms meer dan van mensen!), je kunt zoveel van ze leren. Ze geven me zoveel mooie inzichten en boodschappen. Zo ontzettend dankbaar voor hun aanwezigheid 🥰

 

Foto: mijn prachtige zoon met de hond ‘Janske’ van mijn ouders.

Wendy Minten
www.Lovely-blessings.nl

 

#dieren #kiesjezelf #motivatie #bewustworden #hogerbewustzijn #zelfliefde #positief #levensvreugde #balans #inspiratie #schrijven #schrijver #dierenliefde #balans

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.