Wat je aandacht geeft groeit ðŸĪĒ

Ik zie er heel lief uit, maar ik ben ook pittig en fel. (Als die Kreeft uit haar pantser kruipt, dan laat ze van zich horen 😜)

En een hele belangrijke les die ik mocht leren afgelopen jaren (duurde even voordat het kwartje viel 😉😂), is dat uitspreken wat je denkt, voelt, ziet, ontzettend noodzakelijk is! Ook dat heet zelfliefde en zelfzorg 💎

Ik ben de ingebakken (bij ontzettend veel mensen) reactie ‘wat je aandacht geeft groeit’, MOE! (Lees: ik ben het kotsbeu ðŸĪ“)

In zekere zin klopt dit ook. Focus op wat je wel wil in plaats van wat je niet wil, maar dan mag je het wel in de juiste context plaatsen! (Ja jongens —> dikke triggerrrr, en waarom? Juist! Omdat ik me uit MOET spreken!)

En wat als je het nou wel aan kijkt? En je stem WEL laat horen en het doorvoelt wat het met je doet, zodat je het meteen los kan laten… ?! Je grenzen meteen duidelijk en kenbaar maakt?

Waarom aanmodderen en altijd weg kijken, alsof het niet bestaat. (Geloof me dat het net zolang op je bord verschijnt tot je het WEL aankijkt, want het mag er gewoon zijn je boosheid 😉)

Trek je mond nou eens open!
Gebruik je irritatie! Gebruik je boosheid! (niet met stoelen gooien of zinloos geweld gebruiken Aub ðŸĪŠ) Boosheid wil zeggen dat ‘iets’ tegen jouw waarheid ingaat, onrecht, triggers, (waar je iets mee mag doen!)

Het zijn jouw lichaamseigen tools, jouw emoties, jouw innerlijk kompas! Gebruikt het!! (Wil je het niet van de daken schreeuwen zoals deze Kreeft, schrijf het in ieder geval voor jezelf op en onderzoek het)

Weet je wat er met je lichaam gebeurd als je altijd alles blijft slikken en wegkijken? Wanneer je de zin ‘negeer het, wat je aandacht geeft groeit’, voor elke trigger klakkeloos blijft gebruiken?

- Je tandvlees verslechterd
- Je gebit gaat achteruit
- Schouder (blijf je alles meesjouwen?) en nek klachten
- Rug klachten

En dan heb ik het nog niet over je ingewanden gehad, zoals problemen met de maag of je slokdarm en wat dacht je van je lever?
‘Heb je iets op je lever?’

Dit is een zeer ernstige zaak lieve mensen en zo makkelijk aan te pakken: SPREEK JE UIT! Zo binnen zo buiten. Kijk niet weg, stop het niet in een doofpot, zeg wat je op je lever hebt! Maak van je hart geen moordkuil (dat zou echt heel zonde zijn —> hartklachten 😒)

Bedankt voor deze trigger 👑 ik mag m’n boosheid gebruiken, want ik MOET me namelijk uitspreken! Ik mag gehoor geven aan mijn emoties en gevoel, want DIE wijzen mij de weg.

Wendy Minten
www.Lovely-blessings.nl

#boosheid #emotie #innerlijkkompas #spiritueelontwikkelen #motivatie #helderzien #Helen #zelfliefde #zelfzorg #ondernemendevrouwen #helderheid #grenzen #duidelijkheid #watjeaandachtgeeftgroeit #trigger #uitspreken #vanliefnaarlef #komvoorjezelfop #spreekjeuit

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.