Bewuste keuze

Wat een prachtige dag is voor ons aangebroken! Ik voel de positieve energie door m’n lijf stromen, terwijl ik aan een kopje koffie zit en uit het raam kijk naar het heerlijke zonnetje hier in Limburg. Welke mogelijkheden kom ik vandaag weer tegen op mijn pad?

 

Ik voel me een gezegend mens. Ik leef in totale vrijheid, sta op wanneer ik dat wil, ga naar bed wanneer ik dat wil, werk wanneer het mij uitkomt, ik doe de dingen die ik leuk vind en geniet van elke dag.

 

Natuurlijk doe ik ook wel eens dingen die ik niet zo leuk vind, schoonmaken bijvoorbeeld of de administratie bijwerken maar ook dat doe ik wanneer ik daar 'zin' in heb. Dat wil ook niet zeggen dat ik niet hard werk, juist aan jezelf werken en lastige keuzes maken is hard werken en omdat ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt, kan ik hard werken en mezelf helemaal geven. 

 

Dat heb ik allemaal te danken aan de keuzes die ik gemaakt heb. Ik heb gekozen voor dit leven. De keuzes die je op dit moment maakt, vormen namelijk jouw toekomst. Het waren zeker niet altijd gemakkelijke keuzes, maar ik volgde gewoon mijn hart, ook als dat betekende dat ik andere mensen moest teleurstellen, mijn baan op moest zeggen, moeilijke gesprekken moest voeren.

Dat betekende ook dat ik met minder geld rond moest komen, geen vast inkomen heb. Dat waren soms hele lastige maanden in onzekerheid, maanden dat ik weinig geld had, maar toch gelukkig en tevreden was. Dat was tenslotte de keuze die ik gemaakt had.

 

Die keuzes kon ik alleen maken door te vertrouwen op mezelf en op het Universum. En natuurlijk waren er soms momenten van twijfel of ik wel de juiste keuzes maakte, maar als ik dan naar m’n hart luister en voel hoe vrij en gelukkig ik ben, weet ik dat ik op het goede pad ben.

 

Deze vrijheid betekent voor mij m’n ware ik leren kennen, mijn creativiteit uiten, spiritueel ontwikkelen, healing, mijn bewustzijn vergroten, het leven onderzoeken, puur genieten van het leven, mijn eigen dromen waarmaken. Leven zoals het leven bedoelt is.

 

Sinds ik deze keuzes gemaakt heb en deze rust ervaar, stroomt de inspiratie, liefde, bewustzijn alsmaar door. Het kost mij geen moeite om contact te maken met mijn ziel en hier gehoor aan te geven, gewoon omdat er de tijd en ruimte is om hier gehoor aan te geven. Dat wil niet zeggen dat ik het soms niet moeilijk of lastig heb, maar ik ben gelukkig en dankbaar en dat maakt het leven zoveel makkelijker. Zelfs wanneer ik een pijnlijke transformatie doormaak, zie ik de waarde hiervan in en voel ik me gelukkig.

 

Mijn leven is niet gebaseerd op een keuze, maar door veel keuzes die ik bewust maak. Vandaag kies ik ervoor mijn dankbaarheid te uiten, te genieten van deze prachtige dag, te leven in het moment en bewuste keuzes te maken. Vandaag creëer je jouw toekomst!

 

Ik wens jullie een prachtige en liefdevolle dag toe lieve mensen.

Liefs Wendy, Lovely Blessings

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.