Netwerken

Dat alles met elkaar verbonden is en dat alles gaat stromen wanneer je je hart volgt, was gister weer duidelijk merkbaar voor mij. Dagen was ik aan het tobben over hoe ik deze uitdaging aan zou gaan en wanneer ik dit kenbaar zou maken. Ik maakte me zorgen of alles wel goed zou komen en of mijn idee wel van de grond zou komen. 'Zou het echt lukken om mijn dromen waar te maken?' Met mijn vriendin Angela (VA), neem ik altijd mijn plannen door en zij weet mij altijd aan te moedigen. 

 

Ik voelde me onzeker en twijfelde wederom aan mezelf. 'Potverdikkie Wendy, waarom doe je dat toch?' Direct na het posten van de socail media berichten ontving ik lieve en enthousiaste reacties. Later die middag sprak ik mijn eerste potentiele klant en niet veel later ontving ik een berichtje van Henk met een samenwerkingsvoorstel. Henk (Henk Tekst op social media) controleert mijn teksten voordat ze in het HX- magazine verschijnen en hoe leuk is het dat hij bereid is om ook mijn teksten te controleren op fouten voor mijn eigen klanten.

Eerlijk is eerlijk, ik heb ontzettend veel inspiratie en ideeën, maar wanneer het aankomt op spelling laat ik hier en daar wel eens een steekje vallen en hier ben ik mezelf bewust van. Natuurlijk wil ik perfecte teksten leveren, en al mijn klanten tevreden en blij maken! Ik kijk dan ook erg uit naar onze samenwerking. Hoe heerlijk dat ik me volledig kan storten op mijn inspiratie en me verder geen zorgen hoef te maken.

 

Ik voel dat alles gaat stromen en ik vind het geweldig om te netwerken en samen te gaan werken met deze fantastische mensen. Ik geloof dat samenwerking een belangrijke factor is voor een goede onderneming. Zo helpen we elkaar allemaal en mogen we ook het geluk samen delen. Alle puzzelstukjes samen vormen één geheel, het prachtige eind resultaat. Samenwerken is elkaars talenten bekrachtigen, als dat geen sleutel tot succes is..

 

Liefs Wendy Minten

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.