Verandering begint bij jezelf

Anderen mensen overtuigen met jouw waarheid. Je bewustzijn is gegroeid en je ziet veel dingen vanuit een andere hoek. Ineens blijkt het leven heel anders in elkaar te steken.

Maar is dat werkelijk de waarheid? Is jouw waarheid waarheid? Voor jou waarschijnlijk wel, je bevindt je namelijk ineens op een andere tijdlijn. Dat kan heel verwarrend zijn, zeker wanneer mensen in jouw omgeving op een hele andere tijdlijn staan.

Het kan erg frustrerend zijn om een dierbare (vriend, ouders, andere familieleden) te zien worstelen door het leven. Vele mensen waarvan het bewustzijn groeit, voelen de noodzaak anderen te helpen ontwaken of te beschermen.
Ze voelen zich gefrustreerd als deze dierbare of medemensen niet willen ‘luisteren’ of waarheden vanuit een andere hoek te bekijken.

Maar wat is waarheid? Jij bevind je wellicht op een andere tijdlijn en jouw waarheid is veranderd, maar bedenk je dat de ander nog steeds op jouw vorige tijdlijn staat en dus zijn waarheid heel anders eruit ziet dan jouw waarheid. Waarheid kan voor iedereen dus verschillend zijn en een ander overtuigen dus vaak zinloos.

Bespaar je de frustratie, discussie en moeite om steeds anderen te willen overtuigen. Richt in plaats daarvan je aandacht naar binnen om jouw bewustzijn verder te vergroten. Wanneer jouw frequentie groeit, groeit de frequentie van de aarde en dus ook de frequentie van jouw dierbaren. Je helpt ze oprecht door aan jezelf te werken en aan jouw waarheid.

(Voor alle Sjaantjes die nu willen roepen: ‘maar je moet zaadjes planten!’ Speciaal voor jou een persoonlijke boodschap: lieve Sjaan, richt je op je bewustzijn, zodat je gaat inzien dat JIJ het zaadje bent en je die niet hoeft te planten. Tenzij je een moestuintje wil)

Sommige zielen, hoe graag je ook zou willen, blijven op een andere tijdlijnen staan. Daar kun jij niks aan veranderen. Veelal is het ook niet de bedoeling dat jij ze meetrekt naar een andere tijdlijn. (En zeker niet door angst rond te zaaien!)

Die zielen zijn nog niet klaar om verder te gaan, wees vriendelijk en begripvol voor deze zielen, dit pad heb jij tenslotte ook bewandeld en ook jij hebt daar je tijd voor genomen. Gun deze zielen ook hun tijd en weet dat alles uiteindelijk goed komt. (Ja echt waar!)

Richt je op je eigen tijdlijn, ga opzoek naar wie jij bent, wie je werkelijk bent, richt je aandacht dus naar binnen. Waar kom je vandaan en wat is jouw ervaring of talent. Verhoog je frequentie en bewustzijn, beoefen meditatie en maak contact met de natuur. Alleen dat plant al een zaadje dat zal gaan ontkiemen en uitgroeien tot een boom.

Wil je verandering? De verandering begint bij jezelf!

Liefs,

Wendy Minten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.