Nieuwsbrief

Goedemorgen lieve mensen, dat is de zin waarmee ik mijn ochtend berichten begin. Ik schud dan een tekst uit mijn mouw om mensen te inspireren, zich geliefd te laten voelen en een helpende hand aan te reiken vol positiviteit.

Zonder dat ik daar veel moeite voor doe, weet ik mensen te raken met mijn woorden. Ik werd meteen enthousiast toen ik gevraagd een stuk te schrijven voor een nieuwsbrief. Wauw wat een eer!

De weken daarna maakte ik mezelf klein in gedachten. Wat ga je schrijven? Is dit wel goed genoeg? Wat wil je mensen meegeven? Wie is Wendy? Ik maakte verhalen in mijn hoofd in plaats van op papier.

Schrijven doe je vanuit je hart en niet vanuit je denken, wanneer ik ga nadenken ontstaat er geen verhaal, het ware verhaal ontstaat altijd vanzelf, vanuit het hart. Daarnaast schrijf ik vanuit mijn ervaring, deel ik mijn ervaring om anderen mensen in het licht te zetten of hun eigen licht te vinden. Ik schijn mijn licht op jou, en hoop jouw hart te verwarmen.

Wat ik nu vooral wil laten zien is wie ik ben, een vrouw met een groot hart. Wat ik wil meegeven met mijn woorden, mijn ervaring is dat het leven veel makkelijker en leuker wordt wanneer je vanuit je hart leeft.

Wees niet zo streng voor jezelf en geloof niet in die verhalen van jouw gedachten. Je bent het waard om te stralen als de helderste ster aan de hemel. Je bent het waard om geliefd te worden, om je kwetsbaarheid te laten zien en je hart te volgen.

Wanneer je het masker van je eigen gedachten afzet, kom je bij de kern en de kern is liefde. Wanneer je in liefde leeft, bestaat er geen angst.

Als klein meisje droomde ik al dat mijn woorden ooit gedeeld zouden worden als schrijfster. Ik schreef boekjes en schriften vol verhalen en kon daar zelf uren in verdwalen. Nu komen mijn dromen uit en worden mijn woorden daadwerkelijk gedeeld. Mensen zullen mijn woorden beoordelen en dat is oké. Ik wil niet de beste schrijfster zijn, met het mooiste verhaal.

Graag wil ik mezelf zijn en mijn woorden als een warme deken om jouw schouders slaan. Met mijn woorden wil ik jou laten zien hoe waardevol je bent, hoe bijzonder en speciaal je bent.

Liefs Wendy Minten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.