Liefdesverdriet ❤️‍🩹

Liefdesverdriet ❤️‍🩹

Wat kan dat ontzettend veel pijn doen. Helaas heb ik dit zelf al enkele keren mogen ervaren in het leven. Letterlijk doodziek kun je ervan zijn, maagklachten, depressieve gevoelens, noem de ellende maar op..

De enige echte weg hierdoor heen is voelen. Accepteer dat het zo is en voel het. Jank het eruit, vind jezelf zielig en geef jezelf de aandacht en liefde die je nodig hebt.

Ik weet ook wat voor emotionele rollercoaster het aan emoties kan zijn. Het ene moment ben je hoopvol en het andere moment zie je het niet meer zitten. Ik als waterige Kreeft ervaar de liefde intens en het verdriet ook.

Wat ik wil meegeven is dat er altijd licht aan het eind van de donkere tunnel is, ook al voel dat wellicht nu niet zo. Je krijgt wat je kunt dragen en jij kan dit dragen. Sterker nog, je overleeft dit en komt er duizend keer zo sterk uit.

Er bestaat geen makkelijke oplossing voor liefdesverdriet. Je kunt er niet van vluchten, want het zal je inhalen en dan mag je het hoe dan ook nog aankijken en voelen. Vechten heeft dus weinig zin, accepteer de situatie voor wat het is. Weerstand maakt het nog lastiger kan ik je vertellen.

Wanneer je blijft vasthouden aan iets wat is geweest, belemmer je jezelf alleen maar in verdere groei. Of we het nou leuk vinden of niet, het leven is onderhevig aan veranderingen. Loslaten kan pijnlijk zijn, maar weet dat lijden nooit voor niets is. Alles gebeurt echt voor jou en niet tegen jou.

Weet dat jou iets beters staat te wachten. Iets wat beter bij jou past. Dat wil niet zeggen dat de vorige persoon niet goed was, maar dat er iemand bestaat die nog beter bij je past of jou uiteindelijk nog gelukkiger gaat maken.

Na de donkerste nacht, komt er altijd een lichtere morgen. Laat je hoofd niet hangen, recht je rug en kijk vooruit. Wees lief voor jezelf en geef jezelf die liefde waar je zo naar verlangt ❤️

Liefde voor jou, iedereen die het nodig heeft ❤️🫶

Wendy Minten
www.Lovely-blessings.nl

#ontvangen #overvloed #balans #waarnemen #voelen #evenwicht #bewustwording #bewustzijn #spiritualiteit #spiritueel #vrouwelijkeenergie #vrouwelijkeondernemer #vrouw #creativiteit #creatief #schrijven #schrijver #inspiratie #motivatie #vrede #liefde #authentiek #keuze #loslaten #frequentieverhogen #moeder

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.