Torens

Goedemorgen zaterdagochtend lieve mensen❤️

 

Er is een nieuwe dag aangebroken op aarde! Met een bakkie leut en het ochtend zonnetje door het raam, zit ik aan de eetkamertafel.

Als ik terug kijk op de afgelopen week, ben ik even ontzettend trots op mezelf. Momenteel ga ikzelf door een flinke transformatie heen. Ik heb een aantal dikke torens (tarot) op mijn bordje gekregen de afgelopen maanden. Soms lijkt er geen einde aan te komen en ik voel me ontzettend moe!

Toch voel ik me super dankbaar 🙏 Dankbaar voor alle hulp die uit het niets aangeboden wordt. Alle lieve familieleden, waar ik altijd op mag terugvallen. Vrienden (voor mij ook familie) die mij onvoorwaardelijk steunen en bijstaan.

 

Mijn partner en ik zijn uit elkaar en het verwerken heeft natuurlijk tijd nodig. Natuurlijk besef ik mij ook dat elk einde een nieuw begin betekent. Een nieuw leven begint voor ons beide, ondanks we allebei voor een andere weg kiezen.

 

Het loslaten van iets wat vertrouwd en veilig aanvoelt voelt soms haast onmogelijk, maar wanneer je bedenkt dat loslaten een transformatie is en groei, weet je dat er nog mooiere dingen op je wachten. Loslaten = ontvangen.

In vertrouwen laat ik los, maar rouw hoort daar ook bij. Ik huil, voel mijn emoties door en pak het leven langzaamaan weer op. Ik onderzoek wat IK graag wil, wat IK belangrijk vind in het leven, wat IK precies nodig heb.

Schrijven en in gesprek blijven is voor mij belangrijk om alles een plek te kunnen geven en mijn hart te helen.

 

Zoals velen van jullie weten, schrijf ik puur uit ervaring en deel deze ervaring met veel liefde om andere mensen in hun proces te helpen. Cursus 2 —> loslaten is in de maak 😁

 

Ik zet mijn kwetsbaarheid om in kracht. Ik voel me sterk, een echte strijder! En ik hoop dat mijn woorden jullie mogen verwarmen en verlichten. Dat mijn woorden een troost van zijn voor de mensen die het moeilijk hebben en dat we elkaar mogen aanmoedigen 🌈❤️

 

Je bent nooit alleen 🥰 we zijn een eenheid, tot in eeuwigheid met elkaar verbonden. Jij bent geen druppel in de oceaan. Jij bent de hele oceaan in een druppel!

Liefs 💋

Wendy Minten

Deel een cursus Loslaten: https://www.lovely-blessings.nl/product/11691844/cursus-loslaten

 

#loslaten #zelfliefde #transformatie #zelfontwikkeling #leven #tarotreader #blogger #spiritueelondernemen #inspiratie #motivatie #liefde #tips #zelfzorg #zelfontwikkeling #zelfvertrouwen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.