Verjaardagskalender

Wauw, wauw, wauw! Ik mocht deze prachtige kalender van Full Bloom in ontvangt nemen en hij is werkelijk zo betoverend mooi, dat ik natuurlijk graag in de pen kruip! Ik ben gek op dit soort eye- candy, want dat is deze verjaardagskalender absoluut, een snoepje voor het oog.

 

Wat een pracht geschenk om te mogen ontvangen. Een leuke cadeautip dus! Maar wees gewaarschuwd; zodra je deze betoverende blikvanger in handen hebt, wil je deze niet meer weggeven.

 

Elke afbeelding straalt pure magie uit en heeft betoverende kleuren. Gedrukt op hoogwaardig papier voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het perfecte formaat (35-25 cm) en handige ophanghaak maakt dat hij in iedere ruimte functioneel kan zijn. Een saaie kantoorruimte wordt opslag een magische plek met deze aanwinst.

 

Zoals jullie weten ben ik gek op de natuur en het vertellen van verhalen. Met deze kalender haal je de betoverende natuur op magische wijze in huis. Elke maand weer een sprookjesachtig verhaal vertelt door een betoverende afbeelding. Levendige en gedetailleerde afbeeldingen die de magie van paddenstoelen tot leven brengen.

 

Deze eye- catcher fleurt de gehele ruimte op en is ideaal om feestelijke gelegenheden op bij te houden. Uiteraard heeft deze verjaardagskalender geen jaartal, zodat hij vele jaren van nut zal zijn. De ruime schrijfvlakken bieden plaats genoeg om alles goed bij te houden, zodat het overzichtelijk blijft.

 

Ik begrijp dat je nu razend enthousiast bent! Via deze link kun je de verjaardagskalender gemakkelijk en snel bestellen.

 

Klik hier en bestel direct de betoverende kalender

 

 

Bij mij hangt hij in de keuken te stralen.. waar komt hij bij jou te hangen?

 

Liefs,

 

Wendy Minten

www.lovely-blessings.nl

 

Verkoop jij ook een leuk product of bied jij een prachtige dienst aan en wil je dat ik een mooi stuk schrijf? Vraag naar de mogelijkheden lovely_blessings@outlook.com

 

#schrijven #schrijver #tekstschrijver #fullbloom #verjaardagskalender #lezen #magie #betoverend #creatief #samenwerken #samenwerking #liefde #contentcreator #inspiratie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.