Bijzonder gesprek

Elke ochtend schreef ik jarenlang een tekst, om mijn vrienden en volgers te inspireren, kracht te geven en wellicht mooie inzichten.

Dit resulteerde in groot succes en prachtige wederkerigheid. Ik deed dit vanuit mijn hart, ik schreef gewoon en het het leverde mij onverwachte resultaten op.

De afgelopen jaren mocht ik hier ontzettend veel van leren, onder andere dat ik gewoon mag zeggen/schrijven wat ik denk en dat het vaak ook nog gewaardeerd wordt.

 

Vandaag mocht ik een bijzonder persoon ontmoeten, ‘Wolter Adema’. Een man die ik persoonlijk niet ken, maar hij raakt mij met zijn woorden en dat terwijl hij op grote afstand van mij verwijderd is en wij elkaar voor het eerst spreken. (Lang leve LinkedIn)

Hij sprak vanuit zijn hart en raakte daarmee mijn hart. Zonder intenties, helemaal puur.

 

De afgelopen weken maak ik een krachtdadige transformatie door en al zoekende, kom ik tot de juiste antwoorden. Dit gaat stapsgewijs, vol onzekerheid, reflectie en vragen. Het slokt mij zo op dat ik vergeet vanuit mijn hart te leven, waardoor het ingewikkeld en moeizaam verloopt.

Perfectionisme komt vanuit het denken, de controle willen komt vanuit het ego. Wolter herinnert mij in een simpele zin, dat mijn innerlijk kind schreeuwt om aandacht.

 

En als afsluiter, mag ik de mooie woorden in ontvangst nemen, dat mijn openheid verbindt.

Is dat niet wat ik de afgelopen jaren heb gedaan? Mijn hart openen en jullie meegenomen op reis door in openheid woorden te delen. Te vertellen vanuit mijn ervaring, om anderen te inspireren.

Deze woorden raken mij ontzettend en maken mij emotioneel. De antwoorden komen altijd op het juiste moment, zoek niet verder, want alles is er al. De antwoorden liggen recht onder je neus, schrijf vanuit je hart!

 

Stap uit die onzekerheid, jouw woorden zorgen voor verbinding. Schrijf en leer, speel en ontdek, de wereld ligt aan je voeten.

 

Bedankt Wolter Adema ❤️

Wendy Minten

#schrijven #inspiratie #tekstschrijver #liefde #hart #bewustzijn #woorden #schrijver #tekst

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.