HX magazine

Het HX Magazine

 

Toen ik de eerste editie van het blad in handen kreeg, werd ik op slag verliefd!

 

Jarenlang was ik abonnee op een bekend, spiritueel magazine, maar ik raakte erop uitgekeken. Niet alleen omdat het boordevol advertenties en reclame stond, maar ook kon de inhoud mij niet langer bekoren. Het werd me te oppervlakkig en ik gebruikte het blad enkel nog om plaatjes uit te knippen voor mijn maandelijkse (nieuwe maan) vision board.

Natuurlijk zegde ik dit abonnement op, en op wonderbaarlijke wijze verscheen HX Magazine daarna op mijn pad.

 

Nee, ik ben niet alleen zo enthousiast omdat ik zelf mag schrijven voor dit magische blad. Kijk alleen al naar de cover met de meest betoverende foto’s die direct je aandacht trekken. Ze zijn zo prachtig dat je ze eigenlijk gewoon wil inlijsten om ergens op te hangen. Oppervlakkig is dit magazine allerminst. De meest interessante interviews met bijzondere mensen en de mooiste persoonlijke verhalen. De natuur wordt op fantastische wijze uitgelicht. En waar ik nog het allermeest van kan genieten: al die geweldige persoonlijke talenten. Iedereen mag en kan zichzelf zijn en stralen op haar/zijn eigen manier met unieke gaven en specialiteiten.

 

De meest uiteenlopende en inspirerende thema’s komen aan bod. Lekkere en handige recepten, informatie over planten en kruiden, rituelen, prachtige illustraties, columns en verhalen, en natuurlijk niet te vergeten mijn eigen maanvoorspellingen.

JA, ik ben absoluut verkocht! (En inmiddels fan van Madame Elisabeth uit ons Limburg natuurlijk.)

 

Zoals Madame Elisabeth het in HX-editie 5 omschrijft: HX Magazine staat voor verbinding. En zo ervaar ik dat ook. In de tijd waarin we leven gaat het steeds meer om samenwerken en elkaar zien voor de persoon die we werkelijk zijn, zonder maskers, helemaal puur. Elkaar aanmoedigen en elkaar bewonderen, respecteren en helpen. We hebben allemaal prachtige en unieke talenten en hoe fantastisch is het dat we samen extra krachtig zijn. Dit magazine is verbinding en creëert verbinding, met elkaar, voor elkaar, met de natuur, met het leven.

 

Ik ben bevoorrecht dat ik de twee lieve dames die dit magazine mogelijk maken mocht ontmoeten en voel me zeer vereerd dat ik een plekje mag hebben in het magazine.

Lieve Eefke en Ilona, bedankt dat jullie ware schoonheid kunnen waarderen, dat jullie dat met ons allemaal willen delen en dat zoveel bijzondere en mooie mensen dankzij jullie nog meer kunnen stralen.

 

Stiekem ben ik heel erg trots dat ik voor zo’n prachtig en betoverend magazine mag schrijven. Elke keer als HX op de deurmat valt maakt mijn hart een sprongetje van vreugde en nieuwsgierigheid. En elke keer word ik weer omvergeblazen door de cover én de inhoud.

 

Meer weten over HX Magazine? Dat snap ik!

Bezoek de website voor alle informatie: www.hx-magazine.nl.

 

Liefs Wendy Minten

Lovely Blessings

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.