Liefdevol Loslaten- Sylvia Star

Gepubliceerd op 24 april 2023 om 12:39

Liefdevol Loslaten - Sylvia Star

 

Zielsgedichten over liefde, sterven, rouw, loslaten en innerlijke groei.

 

Deze bundel gedichten vormt het literaire debuut van Sylvia Star. Al mocht ik enige tijd geleden al kennismaken met haar schrijfsels via haar persoonlijke pagina. Haar passie is niet alleen liefdevol, maar ook ontroerend. Ik keek dan ook erg uit dit boek in ontvangst te mogen nemen. 

 

Deze verzameling van gedichten weten je hart en ziel te raken. Al in het eerste gedicht weet Sylvia je mee te nemen in haar wereld. Ze zet het luikje open naar Universele liefde. Sylvia weet met de juiste woorden gevoel uit te drukken. Haar woorden stralen helende energie uit, je kunt je dan direct verwarmd, getroost of geliefd voelen. 

 

 

'Woorden vol diepe betekenis,

vanuit liefde zijn geschreven.

omdat jij al het goede waard bent,

Ik jou, dat voor altijd mee wil geven.'

(Citaat; gedeelte van eerste gedicht)

 

 

Ik laat mij bij het lezen van een dichtbundel regelmatig verleiden tot het lezen van de gedichten in willekeurige volgorde. Daar is dit een zeer geschikt boekje voor met achtentachtig gedichten met verschillende insteken. De onderwerpen zijn divers, keer op keer een verrassing om te ontdekken.  Dat dichten een kunst is dat wist ik natuurlijk al, dat Sylvia een kunstenares is, wordt steeds meer duidelijk. 

Een aanrader dus, al was het alleen al om deze prachtige eindregels..

 

'Laat je liefdevol meenemen

naar een wereld van ongekende schoonheid.

Geraakt door de mooiste liederen,

verbonden met alles, een en al gelukzaligheid.'

(Citaat)

 

Liefs,

Wendy Minten

 

 

Tip: Vraag hardop aan het Universum (God) wat je op dit moment nodig hebt en sla het boekje op gevoel open. Lees het gedicht en laat het je ziel voeden door de woorden in je op te nemen.

 

Nederlands/ Uitgeverij Walking my Revolution Publishers/ Paperback/ Auteur: Sylvia Star/ ISBN 9789492632432/ 90 pagina's met illustraties

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.