Reading/tarot consult

 

Als puber kocht ik mijn eerste setje tarotkaarten. Met nieuwsgierigheid en veel plezier ontdekte ik een hele andere wereld. Nu als volwassen vrouw met veel levenservaring en miljarden lichtjaren aan wijsheid, mag ik de boodschappen delen die ik doorkrijg.

Dit doe ik aan de hand van mijn tarotkaarten, maar ook door mijn helderweten, heldervoelen en helderziendheid. Zo ontvang ik regelmatig visioenen en heldere dromen die mij de weg wijzen of dingen laten zien die ik mag doorgeven. Als moeder van de zodiak, Moeder der moeders, wil ik liefde op aarde creëren en niets dan liefde!

 

Tijdens mijn consulten vertel ik niet alleen wat ik waarneem, maar geef ik meteen advies en tips. Zo heb ik ruime kennis van verschillende kruiden, planten, geuren, chakra's, de natuur, maancyclus en het menselijk lichaam die ik graag met je wil delen. 

Tijdens een tarot reading neem ik ruim de tijd om jouw vragen te beantwoorden en de juiste boodschappen door te geven. Laat je verrassen en ontvang de persoonlijke boodschappen die het Universum voor jou heeft! 

1 vraag stellen

€ 25,96

1 vraag stellen

€ 25,96

Heb je een dringende vraag die je graag snel beantwoord wil hebben? Dan kun je gebruik maken van deze dienst. 

Vermeld je vraag helder en duidelijk in het vakje opmerkingen bij het afrekenen van deze dienst. 

Op werkdagen binnen 48 uur verzonden na het ontvangen van betaling, via mail.

Reading/tarot consult        

FB chat via Messenger (videobellen) 60 minuten  €75,-

FB via Messenger (videobellen) 30 minuten €55,95

Je kunt mij via mail benaderen. Lovely_blessings@outlook.com