Reactie plaatsen

Reacties

Nancy
18 dagen geleden

Ontroerd door de gidslegging <3
Ik bevind mijzelf in een fase van mijn leven die ik lastig vind. Even twijfelde ik of de gidslegging wel was wat ik wilde, maar het was direct SPOT ON. Tranen rolde over mijn wangen van ontroering en de liefdevolle woorden. Ze kwamen een voor een binnen.

We zijn nu een paar dagen verder, ik heb het gevoel dat ik op 'wolkjes' loop, ik lees het dagelijks door. Het geeft me moed en kracht om weer de regie te gaan nemen. Het leven is niet maakbaar maar wel stuurbaar! Ik heb het stuur weer gevonden. ❤️

Dank je wel lieve Wendy!

Mariska
3 maanden geleden

In augustus 2023 heb ik een mooi schrijven ontvangen in vorm van A4 liefdesbrief. Nu, eind maart 2024, heb ik mezelf opnieuw een cadeau gegeven en dit keer in vorm van een uitgebreide volle maan boodschap. Ik werd er emotioneel door geraakt. Ik ga de 5 A4’s uitprinten en geregeld teruglezen. Dank je wel lieve Wendy. Voor mij een heel fijne ondersteuning en wegwijzer op mijn pad.

Michelle
7 maanden geleden

Wow wacht een inzichten en wat een fijn mens ben jij. Bedankt voor de waardevolle tips en adviezen. Ik weet welke kant ik op moet en heb er heel veel vertrouwen in.

Nogmaals bedankt lief mooi mens😘

Naomi
7 maanden geleden

Nogmaals, ik weet niet hoe ik je kan bedanken. Je hebt mij zoveel nieuwe inzichten gegeven. Het is zo waardevol geweest om een tarot reading bij jou te doen. Het gaat de goede kant op en ben zo blij dat ik de keuze heb gemaakt. Heel erg bedankt lieve Wendy!

Farah
10 maanden geleden

Een prachtige legging en omschrijving! Het klopt exact met het punt waarop ik nu sta. Het geeft me rust en vertrouwen in mijn toekomst en ik heb hier erg veel aan voor de komende tijd.
Ontzettend bedankt!

Tot ziens lieve Wendy!

Vivianda
een jaar geleden

Veel gehad aan dit bericht, hier kan ik wel wat mee!! Papier printen en ophangen als dagelijkse reminder. Dankjewel dit heeft me echt geholpen!

claudia
een jaar geleden

Wendy, heeft voor mij een prachtige intro geschreven voor op mijn website. Ik moest maar een aantal punten geven die er in moesten en waar de focus het meest op moest komen te liggen. Ik kreeg een prachtige intro, met alles erin wat ik gevraagd had. Voor mij mag ze meer teksten schrijven voor op mijn website.

Liefs claudia

Véronique Van Mechelen
een jaar geleden

Ik denk wel dat ik kan zeggen dat ik al van redelijk in het begin een enorme fan ben van Wendy's talent😊!
Na een aantal losse aangeboden diensten in de webshop te zijn aangegaan, was ik inmiddels zo enthousiast en had ik alle vertrouwen voor een wat langer traject, en dus heb ik eind vorig jaar meegedaan met de Magische Maandag.
En magisch was het zeker!
Wat heb ik genoten van alle boodschappen en tips, weetjes en rituelen! Het was echt leerzaam en zo leuk om al die opgedane kennis om te zetten in de praktijk.
Toen het bijna ten einde liep, kwam Wendy met een volgend project nl. het verborgen dieptetraject. Aangezien ik nog wel op zoek was naar wat inzichten op het gebied van zelfontwikkeling en spirituele ontwikkeling, en al zoveel baat had gehad met alles wat ik voorheen bij Wendy ben aangegaan, heb ik er toen voor gekozen om ook dit traject te volgen.
Het bedrag was wel hoger dan alle voorgaande dingen, maar het was voor mij dan ook een kwestie van prioriteiten stellen.
Ik heb er dan ook geen 1 moment spijt van gehad.
Het heeft voor mij een soort van transformatie in gang gezet. Alsof ik steeds meer sleutels aangereikt kreeg die toegang verleenden tot deuren die voorheen gesloten waren.
En dat alles onder de liefdevolle en toegewijde begeleiding van Wendy💚💙!
Lieve Wendy, ik ben je ontzettend dankbaar voor alles wat ik heb mogen leren en ervaren🙏.
Mijn gereedschapskist is dankzij jou weer aardig aangevuld♥️🥰! Veel liefs en tot gauw🤗!

Meriam
een jaar geleden

Lieve Wendy,

Wat een mooie reading heb ik gisteren van je mogen ontvangen. De kaarten lieten precies mijn situatie zien waarin ik zat. Mooie heldere boodschappen voor de toekomst!

Nogmaals bedankt lieverd en ik spreek je snel weer!!

Liefs,

Meriam

Greet van der Veen
een jaar geleden

Lieve Wendy

Bedankt oor deze waardevolle reading ik heb er veel aangehad.
Alle puzzelstukjes vielen op zijn plaats mooie tips waar ik zeker mee aan de gang zal gaan.
IK raad Wendy ook zeker aan voor ieder die raad of bevestiging nodig heeft
Iemand die goed is in haar werk en voor ieder open staat.
Bedankt lieve Wendy voor deze mooie reading en dat je nog vele mooie mensen mag gaan helpen.

Ik zeg tot ziens lieve Wendy
kom zeker terug

Lieve groet Greet xx

Annemieke
2 jaar geleden

Lieve Wendy, ik heb mijn eerste healing op afstand bij jou als heel fijn en helend ervaren. Wat een liefde straal je uit, dit was heel duidelijk te voelen. Het was intens en mooi. Zo bijzonder ook dat ik om 11.11u uit de sessie kwam 🙏🏻 Dank voor je uitgebreide boodschap en tips, je weet ook liefdevol te confronteren, gewoon zoals het is. Echt waar ik mee verder kan. Graag nog eens 💗

Stephanie
2 jaar geleden

Wat een lieve vrouw! Een mooie spirituele groei legging ontvangen, waarin ik veel dingen herken. Het heeft mooie inzichten geboden en geeft richting en vertrouwen. Liefdevol omschreven met handvaten om koers te houden. Dank je wel lieve Wendy!!

Kelly
2 jaar geleden

Wat een ongelofelijk prachtige vrouw ben jij zeg. Ik heb 2 hele mooie wombhealings gekregen met super mooie inzichten. Wendy is iemand die zoveel liefde stuurt, die je mee ondersteunt, die er voor je is.
Ze geeft je een prachtige boodschap mee.
Zoveel moois, zoveel warmte.
Een hele grote aanrader.

Véronique Van Mechelen
2 jaar geleden

Een tijdje terug had ik al een keer een review geplaatst, maar inmiddels ben ik alweer een aantal kaartleggingen verder, en mijn enthousiasme is alleen maar nog meer toegenomen.
Voor mij persoonlijk is Wendy en de geweldige gave die ze heeft, net dat steuntje in de rug wat ik nog nodig had.
Het is ook allemaal zo treffend!
Ik heb oa de “ vorige levens” kaartlegging gedaan en dat resoneerde zo goed met wie ik ben diep van binnen.
Ook de beschrijving over dit leven was zo herkenbaar.
Ik ben erg blij dat ik Wendy via fb ontdekt heb, en al gelijk van in het begin had ik er vertrouwen in , en voelde ik dat haar intenties oprecht waren.
Het heeft mij in ieder geval al vele mooie inzichten, antwoorden en boodschappen opgeleverd en ik kan het alleen maar aanraden om het ook te doen. Zeker ook als je ergens een vraag over hebt, twijfelt over iets, het kan soms net dat verschil maken.
Ik weet zeker dat ik in de toekomst de weg naar de webshop weer weet te vinden😉.
Dankjewel Wendy🙏🏻, en graag tot de volgende keer😀!

Danielle
2 jaar geleden

Lieve Wendy!

Precies wat ik nodig had daar heb jij me mee geholpen , me dingen laten in zien. Dat ik keuzes moet maken waar ik me goed bij voel. Maar vooral mezelf op de eerste plek zetten! Dat ik meer waard ben en geen genoegen meer met minder moet nemen!

Bedankt voor de eye opener!♥️

Liefs
Danielle

Marit van Suijlekom
2 jaar geleden

Ik heb Wendy ontmoet op een festival 2 weken geleden. Wendy kon mij precies vertellen wat voor persoon ik was, zo bijzonder want het klopte nog ook. Ik geloofde nooit zo in spirituele mensen maar na dat moment heb ik mij zeker bedacht. Wat een bijzondere ontmoeting was dit😍

Aly van Dijk
2 jaar geleden

Vanmiddag van wendy een hele mooie tarot reading ontvangen.
Heel mooi en zo herkenbaar, ik heb er heel veel aan en zie de toekomst met veel vertrouwen en positiviteit tegemoet.
Dank je wel lieverd 😘❤️

Miriam
2 jaar geleden

Wendy heeft me gisterenavond een tarotkaarten lezing gedaan en dit was echt heel intens. Ze wist zoveel dingen en heeft me ook veel tips gegeven die ik kan/mag gebruiken volgens haar. Ze weet echt waar ze mee bezig is en is ook echt begaan met je.
Keep up the good work en dankjewel ik kom zeker nog eens terug. 💯💯💯

Patty
2 jaar geleden

Wendy heeft een boodschap van mijn gids gevraagd en doorgeven. Ik kon het niet echt plaatsen en gaf dit aan. Wendy heeft de volgende dag gratis verduidelijking gevraagd en daar kwam een boodschap waar ik veel in herken. Zo mooi!
Dank je wel lieve Wendy! ❤️

Maarten
2 jaar geleden

Gisteren heb ik een persoonlijke tarotkaarten reading gehad van Wendy. Ik had het niet willen missen en ben dankbaar voor alle inzichten en duidelijkheid die Wendy mij d.m.v. de kaartenlegging heeft gegeven! Daarnaast heb ik nog vele leuke tips gekregen van Wendy op het spirituele (levens)pad. Al met al zeer de moeite waard en dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken bij Wendy. 🙏🏼✨❤️

Linda van Herreveld
2 jaar geleden

Een tijdje terug heb ik van deze lieve dame een reading gehad en zij vertelde mij over mijn vorige leven in Egypte, dat ik mijn dromen moest gaan opschrijven ik een boekje omdat dan meer onthuld zou gaan worden. Ze vertelde mij dat ik een sterke intuïtie heb, ik ben gaan schrijven en wat denk je... Jaar later ongeveer kom ik ineens op Facebook mijn tweeling ziel tegen, deze man vertelde mij precies wat ik allemaal heb gedroomd omdat wij samen hebben geleefd in een vorig leven in Egypte en Katharen. Nu vallen alle puzzelstukjes die ik niet kon plaatsen op zijn plek. Dank je wel lieverd je hebt mijn ogen geopend 💜🙏🏻💜

Bianca
2 jaar geleden

Hele fijne en duidelijke reading mogen ontvangen. Het meeste was heel herkenbaar om te horen. Verder tips en opdrachten gekregen van Wendy. Ik vind haar een zeer lieve, deskundige en warme persoonlijkheid. Nogmaals dank voor je mooie reading 🙏😘

Danielle
2 jaar geleden

Ik volg Lovely Blessings al een tijdje op Facebook en toen ik begin deze week zag dat er nog een mogelijkheid was, gelijk de reading gepland. Blijkbaar was de tijd er nu rijp voor. Ik was heel benieuwd wat Wendy zou 'lezen' bij mij. Wat een warme en fijne ervaring! Het geeft me net dat extra steuntje om door te gaan op de ingeslagen weg, extra vertrouwen dat mijn gevoel klopt. Dank je wel ook voor alle tips! Ik heb weer wat huiswerk ;) xx

Anouk Sijben
2 jaar geleden

Op 11 augustus 2022 heb ik voor mijn verjaardag een tarotreading ontvangen. Dit heeft mijn ogen geopend. Ineens viel alles op zijn plek wat ik hiervoor niet goed kon plaatsen. Het was een hele fijne en warme lezing. Ik voel alsof ik herboren kan worden en mijn leven weer in eigen handen kan pakken. Ik zal zeker terug komen in de toekomst voor een lezing, het is echt een geweldige ervaring.

Michelle van de Sande - Brinkman
2 jaar geleden

Vandaag weer een geweldige reading gehad😁 er kwamen bizar veel herkenbare punten in voor, of eigenlijk alleen maar en dat was toch een klein beetje confronterend, maar ook bevestigend dat ik het al goed genoeg doe en niet zoveel druk op mezelf moet leggen, bij alles wat ik doe😅 Vaker rustiger aandoen en de lat niet zo hoog leggen voor mezelf🙏🏻 het perfectionisme afleren voor mezelf🤭 ook huiswerk gekregen wat ik het beste kan doen en boekentips over welke ik het beste kan lezen bij mijn spirituele groei/reis💖 Wendy je bent een Godsgeschenk uit de Hemel🌟🌈 en je bent een topmeid en het is werkelijk ongelofelijk fijn en heerlijk wat er allemaal naar voren komt, bij hoe het is geweest en hoe het kan gaan worden in de toekomst😇 suuuper dank je wel😘😘😘

Daiisy
2 jaar geleden

Dankje wel voor de gidsenreading ❤ klopt volledig en kan me er helemaal in vinden 🙏🏼

Yvonne
2 jaar geleden

Zeer positieve ervaring.

Ik vond het best spannend om voor de eerste keer naar de praktijk van Lovely Blessings te gaan . Maar die spanning viel na aankomst gelijk weg door een warm ontvangst .
Ik kwam voor een klachtenanalyse en aansluitend een reiki behandeling.
Ze zei rake dingen waar ik mijzelf gelijk in herkende. Ze neemt de tijd voor je en geeft goede adviezen . Ik kan haar echt aanraden.

Marleen Mensink
2 jaar geleden

Ik heb een prachtige Reading van Lovely Blessings, di Wendy, mogen ontvangen… Mbt gids, beschermengel, ziels/doelbestemming.
Het heeft leuke en praktische eye openers opgeleverd. Hier kan ik wel verder mee💙.

Jody
2 jaar geleden

Ik ben afgelopen woensdag met een vriendin in de praktijk geweest. Voor ons was het de eerste keer. Leuke meid, en weet wat ze doet. Het gaat haar zo natuurlijk af. En de dingen kloppen ook allemaal. Ik raad het iedereen aan om eens te doen. Je hebt me heel erg geholpen.

Groetjes Jody

Véronique Van Mechelen
2 jaar geleden

Mijn eerste kennismaking met Lovely blessings was op facebook. Daar raakte ik al heel enthousiast over de mooie en inspirerende teksten die Wendy de wereld in bracht. Toen ik een kijkje ging nemen op de site was ik er nog niet helemaal uit wat ik graag wilde doen, maar toen kwam er op fb een mogelijkheid voorbij om een vraag te stellen aan een overleden dierbare voor een mooie prijs. Daar ben ik gelijk op in gegaan en dat was al meteen een hele bijzondere ervaring. De beschrijving van deze persoon klopte helemaal en heb toen een prachtige boodschap mogen ontvangen. Dit heeft mij meteen doen besluiten om bij Wendy een reading/ healing op afstand te laten doen. Ook dat was weer heel treffend! Ik had van tevoren aangegeven dat ik niet echt lichamelijke klachten had. Tenminste, dat dacht ik, omdat deze klachten niet chronisch zijn en dus niet altijd aanwezig, en dus ook weer snel vergeten. Toch bracht ze precies die 2 dingen naar voren die dus af en toe opspelen! Verder heeft ze ook nog iets vernoemd waar ik al een tijdje over aan het nadenken was, dus dat was ook weer heel bijzonder! Daarnaast gaf ze ook nog een aantal adviezen en tips mee om bepaalde klachten in de toekomst te verminderen of te voorkomen.
Al bij al een geweldige ervaring! Het is dat ik wat te ver woon om naar haar praktijk te kunnen gaan helaas, maar fijn dat dit ook op deze manier mogelijk was. Dankjewel, Wendy, voor je fijne, warme persoonlijkheid en talent! Tot een volgende keer!

Pat Buter
2 jaar geleden

Woww echt zojuist een hele fijne en bizar treffende online reading gehad. Wat een mooi en warm persoon ben je Wendy. Je hebt een hele fijne energie en je geeft zulke fijne en mooie tips ook. Ik had even een bevestiging nodig of ik op het juiste pad ben en echt werkelijk alle vragen die ik had zijn zonder dat ik ze heb gesteld aan de orde gekomen en beantwoord. Bizar is de timing ook dat je op mijn pad bent gekomen. Dank je wel lieve Wendy ik kom zeker weer terug als ik weer voel dat ik wat duidelijkheid nodig heb dikke kus ❤️❤️❤️

Sonja Fremouw
2 jaar geleden

Een hele fijne liefdevolle contact gehad met Wendy. Met alle aandacht en betrokkenheid heeft Wendy een reading gedaan op afstand en ze voelde zo aan wat mijn meervoudig gehandicapte zoon nodig had.
Vanaf die dag ging het steeds beter met mijn zoon en is hij nu weer helemaal opgeknapt.
Ook zelfs na de behandelingen is Wendy erg betrokken en vraagt ze hoe het gaat.
Dankje lieve Wendy je bent een hele mooie lieve vrouw. 🙏❤️
Groeten Sonja
Dikke knuffel van Sem

Lieke
2 jaar geleden

Goedemiddag, ik ben op jouw site gestuit en getriggerd door je mooie site en aanbod. Ik denk dat jij wellicht het beste aan kan voelen waar ik steun aan kan hebben, of niet?

Myronne Disselkoen
2 jaar geleden

Wendy is een liefdevol, oprecht, zuiver en prachtige vrouw die weet wat ze kan en dat ook doet . Heb al meerdere readings , gidslegging en net nog een vraag aan overleden dierbare gesteld via haar en kan niet anders zeggen dat het zo verhelderend is en ze zo goed aanvoelt wat er nodig is . Ze neemt de tijd voor je en haar benadering is altijd positief en liefdevol . Ben ontzettend blij dat ik haar heb mogen leren kennen en ze heeft me goed op weg geholpen al een aantal keren. Ik vind haar heel bijzonder omdat ze zich onderscheid met haar zuivere en liefdevolle inzet en ze echt haar best doet voor je . Liefs Myronne ❤️❤️❤️

Hanneke
2 jaar geleden

Hey lieverd dank je wel nog voor de Reading die ik had gehad van je ik heb er zo veel aan. Ik had die bevestiging even nodig, dat zetje in me rug! Er komen nu mooie dingen op me pad waar ik mee aan de slag kan. Keep on doing your things jij doet het ook super goed! 😘❤️💪🏾🙏🏾 Dikke knuffel van Hanneke

Zachaira Matadin
2 jaar geleden

Via fb heb ik je leren kennen lees altijd mee en was altijd blij als we weer een stappel kaarten konden kiezen. En vanaf de eerste keer dat ik de uitkomst ging lezen klopte alles gewoon. Het paste precies in mij situatie. Dat vind ik al heel bijzonder want daarna veranderde dat niet. Alles bleef kloppen en op momenten dat ik het echt nodig had. Je tips geven me kracht en laten me positief naar de situaties kijken. Je bent echt een topper in wat je doet. En zoals ik al eerder zei het is echt net of ik je persoonlijk ken❤️❤️

Marion
2 jaar geleden

Lieve Wendy,

Wat een ontzettend mooie reading mocht ik vanmorgen van jou ontvangen.
Ik was sprakeloos door de hoeveelheid informatie die jij door hebt gekregen en aan mij terug gekoppeld hebt. Het klopte allemaal en ik was zo ontroerd hoe goed jij het allemaal kon uitleggen en dat jij ook kon voelen hoe ik het voel. Het is vaak zo lastig uitleggen aan anderen wat ik bedoel, maar doordat jij het zelf kon voelen kreeg ik ook meer grip op mijn klachten en het waarom.
De tips gaan mij zeker helpen, je bent zo'n lieve, warme en empathische vrouw en wat bijzonder wat jij met je gaven kunt.

De Reiki behandeling daarna heb ik ook als zeer fijn ervaren en er kwam gelijk een soort rust in mij die ik lange tijd niet heb gevoeld.
Dank je wel voor je uitgebreide uitleg en de rust en het geduld waarmee je alles hebt uitgeschreven.... ik ga ermee aan de slag en ik hoop dat je mij wellicht nog wat verder op pad kan helpen met alles wat je nog meer te bieden hebt. Dank je wel vanuit de grond van mijn hart

Sanne
2 jaar geleden

Een Reiki reading op afstand mogen ervaren vanmiddag van Wendy!
Wat mega knap dat alles klopt. Mijn klachten heeft ze exact beschreven en met name de (onzichtbare) klachten heeft ze me aan herinnert (zonder mij te kennen). Ook de fysieke pijntjes heeft ze fijnloos beschreven en waar het mee in verbinding staat (chakra lichaam en geest). Ik weet nu weer waar mijn "werkpuntjes" liggen en waar ik extra aandacht aan mag besteden.
Tevens op persoonlijk vlak! Ik herkende me in alle punten. De reading was zeer uitgebreid. Ook heb ik daarbij extra tips gekregen over wat voor stenen mij bijv daarmee zouden kunnen helpen en wat voor kleine oefeningen en extra tips gekregen om me verder op weg te helpen. Superfijn. Ben dankbaar en voel me gezegend met deze Reiki behandeling.
Wat de verdere resultaten nog zullen zijn eventueel ben ik nog benieuwd naar.
Maar heb t in m'n hele lijf gevoeld dat sowieso.
Ik voel me door Wendy 100% begrepen wie ik ben en waar mijn kwaliteiten en valkuilen liggen weet ze haarfijn.
Dit is erg bijzonder 💖🙏 en raadt t iedereen aan!

Johan
2 jaar geleden

Heb vandaag een reading en healing gekregen. Knap dat je op afstand zo kan invoelen op andere mensen. Het klopte allemaal wat je zag en voelde. En dat raakte me ook wel ,wat je bij me voelde. Bedankt voor de tips en de aansluitende healing. Kan het zeker aanraden. Je bent een ontzettend lieve vrouw.

Nathalie verheye
2 jaar geleden

Heb vannamiddag een hele mooie reading gekregen van een lieve warme vrouw met wat een pracht van energie ,de steun en de kracht die ze gaf en alles klopte wat ze zei ,door haar heb ik terug een stukje vertrouwen gekregen en trek mij daar in recht ,ben haar echt dankbaar ,heb terug hoop gekregen en enorm veel uitleg .nog eens een dikke dank uwel 💖🙏💖

Rebekka
2 jaar geleden

Ik heb nu twee readings mogen ontvangen van Wendy en volg haar berichten op Facebook. Heel mooi hoe zij zich kan openen voor wat er voor mij nodig is op dat moment en dat heel zuiver over kan brengen. Ook fijn dat zij erg goed bereikbaar is en precies verteld wat zij gaat doen.
Dankjewel lieve Wendy voor de ‘kadootjes’ via je posts op Facebook en ook voor het delen van jouw gaven met mij zodat ik weer meer grip heb op mijn healings-proces❤️

Francisca
2 jaar geleden

Wat een fijne connectie. ❤️ Liefdevol en eerlijk en ook heb ik tips gekregen. Heel fijn. Absoluut een aanrader.
Dank je wel lieverd! ❤️🙏✨

Noëlle
2 jaar geleden

Met trots kan ik zeggen dat ik de eerste uitgekozen persoon via facebook ben. Die een lichamelijke klachtenanalyse (en tips om mijzelf te helpen) met een reiki op afstand behandeling heeft gekregen. Ook deze keer weer heeft Wendy mij weer versteld doen staan. Alles wat ze zegt klopt voor mij en herken ik mij in. Zo bijzonder hoe dat kan. Ik ben dankbaar voor deze behandeling en ga vol vertrouwen aan mijn klachten proberen te werken ❤️

Ik zal deze behandeling zeker aanraden. Als je net zoals ik je even bewust moet worden wat er nou precies in je lichaam afspeelt en met het mooie en lieve advies vol vertrouwen aan jezelf gaat werken en de toekomst ingaat.

Lieve Wendy nogmaals heel erg bedankt🍀

Petra Lagendijk
2 jaar geleden

Vanmiddag een reading mogen krijgen van Wendy. Bevestiging van waar ik mee bezig ben. Zo mooi omdat te horen. Met liefde alles aangehoord, veel liefde mogen horen, met liefde de toekomst in, met liefde alles tegemoet.
Deze liefdevolle positiviteit via Wendy hebben we allemaal nodig. Zo wordt het een mooie wereld met mooie mensen. Liefs

Ramona
2 jaar geleden

Dankjewel voor deze fijne Reading,
Je doet het met hart en ziel.
Door jou aangereikte handvaten zal ik zeker gaan gebruiken in de toekomst.
Ik voel nu al een stuk rust over mij heen.

Dankjewel bijzonder mens ❤️

Liefs Ramona

Daisy Kyndt
2 jaar geleden

Wendytje, dabk u wel voor de super mooie reading 🙏🏼 alles is duidelijk geworden
Super erg bedankt en blij je gezien te hebben ❤❤

Silvia star
2 jaar geleden

Mezelf een reading en gidslegging kado gedaan. Kippenvel kreeg ik, alles klopt precies, en de dingen die gezegd werden over toekomst die vallen nu op z'n plek, dat weer zo een kippenvel moment geeft. Ik zei het Je al en zeg het weer.. wauw jij bent goed!! Ik raad iedereen jou voor de volle 100% aan. Dankbaar met jou op mijn pad. You are the best. Liefs Star.

wendy
2 jaar geleden

Mezelf onlangs een gids legging cadeau gedaan,
prachtig! Treffend en resonerend. Met een glimlach gelezen. Ik kijk uit naar een meer uitgebreide reading / legging in de nabije toekomst. Wendy is heel toegankelijk, betrokken en lief. Alsof je elkaar al kent.

Sandra
2 jaar geleden

Bedankt voor de spirituele groei legging! Zo treffend waar ik nu sta in mijn leven en waar ik naartoe.
Dank je wel....dit geeft vertrouwen en zin!

Yolanda
2 jaar geleden

Dankjewel voor de reading vanmorgen Wendy! WoW, alles klopte gewoon 🙏🏽❤️🙏🏽! Dank voor de bevestiging, je open- & eerlijkheid en je tips. Je doet het geweldig. Liefdevolle groet, x-Yolanda-x