Stop daarmee Wendy!

Zo weer even een realiteitscheck! Yesss!! Ik zie het zoooo helder! Moment van waarheid 💡

Ik typte zojuist een prachtige bericht over hoe je je levensdoel/missie vind en andere wijsheid, en wilde dit natuurlijk weer met jullie delen zoals altijd, met veel liefde en zorg.

Toen het bericht klaar was en ik op het punt stond deze wijsheid openbaar te plaatsen, bedacht ik me iets. Een prachtig en zeer waardevol inzicht kwam tot mij, waarnaar ik het complete bericht direct heb verwijderd (maar natuurlijk wel in een bestand opgeslagen).

Al die jaren gratis wijsheid en ervaring uitdelen. Al die kennis die zonder pardon door andere wordt overgenomen en gedeeld alsof ze het zelf geschreven hebben (jaaa complete teksten en afbeelden die ik heb gecreëerd, worden gejat alsof het de normaalste zaak is).

Wat heeft het verspreiden van deze wijsheid en kennis mij opgeleverd? Leidt ik een overvloedig leven? Nee, alles behalve. Ben ik energetisch uitgeput? Ja! Dus STOP daarmee Wendy!

Het is allemaal prachtig die zaadjes planten en mensen inspireren, maar wie inspireert mij? Het is geweldig dat ik mensen aanmoedig en motiveer, maar wie moedigt mij aan en motiveert mij?

Ik wijs niet met mijn vinger, ik geef geen schuld aan anderen, nee, het is volledig mijn eigen verantwoordelijkheid. Mijn eigen aandeel is mijn please- gedrag! Zogenaamd mensen helpen, en ja dat is mijn ware talent, daar ben ik ontzettend goed in! (En heeel trots op!) maar dit moet anders!

Wendy biedt nog steeds heel veel liefde, goede zorg, wijsheid en kennis, maar wel voor een eerlijke energie wisseling.

En wil je mijn teksten/plaatjes gebruiken? Wil je met mijn kostbare energie pronken? Dan mag je daarvoor een eerlijke energie terug betalen!

Dus nu gaat Wendy even een plan maken en bedenken hoe dit vorm te geven 🤗 Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik eindelijk mijn waarden inzie en mijn wens voor jullie allemaal (en zeker al die liefdevolle vrouwen die altijd maar voor een ander zorgen) jullie waarden gaan inzien! En dat is mijn boodschap vandaag!

Liefs 💋

Wendy Minten
www.Lovely-blessings.nl

#schrijver #schrijven #wijsheid #kennis #eigenwaarde #spiritueelontwikkelen #motivatie #inspiratie #waarnemen #Creativiteit #zelfliefde #ondernemendevrouwen #zelfzorg #plezier #yes

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.