Open relaties en dat soort ongein.

Open relaties, het gespreksonderwerp van deze tijd. Hoe gekker hoe beter! Het moet allemaal maar kunnen. Dat is liefde toch? Lekker met z'n alle op een hoopje liggen aanrommelen. 

 

Stop daarmee!! Nee, dat is absoluut GEEN liefde! Jouw vagina is een portaal! Jouw vagina is een goddelijk portaal naar een andere dimensie en verdient potverdikkie echt wat meer respect! DAT is liefde! 

 

Lieve vrouwen, hou toch op met jezelf wegcijferen. Kom voor jezelf op en eer jouw goddelijke lichaam! Zie wie jij bent lieve schat, WIE ben jij? Lieve kerels kom op!!! --> Open je ogen en bekijk vrouwen nou eens voor wat en wie ze daadwerkelijk zijn! Bekijk alle vrouwen nou eens met hetzelfde respect dat je (hoop ik) voor je moeder hebt. Kijk naar vrouwen alsof ze jouw zusje zijn. Stop met rommelen met iemands ware liefde! Open je ogen voor daadwerkelijke liefde! 

 

Ik weet dat de maatschappij ons anders doet voorschotelen en dat de mensheid gebrainwasht wordt met deze onzin. Hou op met jezelf voor de gek houden en open je ogen voor de waarheid. Eer jezelf en je goddelijkheid! DAT is liefde! 

 

Steek die lusten beter in jezelf!! Wordt wakker, heel je wonden, werk aan jezelf! Dan pas, echt dan pas wordt je daadwerkelijk gelukkig en vind je DE WARE LIEFDE.

 

Wendy Minten

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.