Tweelingziel

Tweelingzielen, een hele lange tijd zat ik in ontkenning. Mede doordat het zo over-geromaniseerd is en vele vrouwen wanhopig worden als het over dit onderwerp gaat. Iedereen lijkt ineens verstrengeld te zijn in deze spirituele liefdesband. In de meeste gevallen is dit verre van waarheid- maar is dit iets wat we graag zouden willen. (Ja omdat het zo geromaniseerd is)

 

Je ware tweelingziel schud je wakker (en hard!) dit is een van de pijnlijkste liefdes die je kunt ervaren. Deze liefde schud je spiritueel wakker. Dat wil zeggen dat je je spiritueel ontwaakt en het leven gaat ontdekken voor wat het echt is. Je gaat waarheid zien en ontdekken in de alle daagse dingen. Hoe hard je dit ook wil ontkennen, je kunt hier NIET omheen. Ben je dus niet spiritueel wakker geschud, (dark night of the soul) ben je niet gaan ontwikkelen op spiritueel gebied, sorry lieve vrouwen, maar dan is het NIET jouw tweelingziel. (Hoe graag je dat ook zou willen of hoe hard je het ook denkt en voelt- doe jezelf een plezier en stop met romantiseren) Onthoud dat liefdesverdriet ALTIJD pijn doet. Je rouwt om de persoon die je bent verloren. Blijven vasthouden zorgt voor langer lijden. 

 

Je tweelingziel is een ziel opgesplitst in twee zielen. Je bent dus allebei spiritueel even ver ontwikkeld, de een is niet meer of minder dan de ander. De een is ook spiritueel gezien net verder of meer dan een ander. Je bent werkelijk een en dezelfde.

 

Je tweelingziel is jouw spiegel. Dat wil zeggen dat hij/zij jou laat zien welke wonden geheeld mogen worden. Dit is een pijnlijk en confronterend proces en vaak alles behalve romantische. Het kan vele discussies en ruzies tot gevolg hebben, tot je gaat begrijpen wat er nou eigenlijk gebeurd, tot je gaat beseffen dat de ander jou laat zien waaraan je mag gaan werken en dit ook echt gaat doen. Wanhopig wachten tot hij/zij terug gaat komen is NIET aan jezelf werken lieve vrouwen 🤪

 

De ander is een spiegel en laat dus zien welke wonden jij vanbinnen verborgen houdt. Wil je de romantiek gaan ervaren van deze spirituele relatie? Werk dan aan jezelf! Echt alleen dan kunnen jullie samensmelten en stopt het rennen van je tweelingziel en kun jij stoppen met jagen.

 

Stap 1 is zelfliefde!!! Hou van jezelf, wees je eigen beste vriend. Besteedt aandacht en tijd aan jezelf. Leer jezelf ECHT kennen en wat JIJ nodig hebt. Wat verlang je van je partner? Geef dat aan jezelf!

 

Zelfliefde is niet een keer per week naar de kapper gaan. Zelfliefde 24/7 jezelf voorop zetten, jezelf prioriteit maken. JA, jezelf boven alles en iedereen zetten!! Jij bent de belangrijkste persoon in jouw leven, niemand anders. Jij creëert jouw leven.

 

Vanuit ware zelfliefde kun je wonden gaan helen en jezelf verder ontwikkelen. Wanneer je die ware vrede en liefde in jouwzelf gevonden hebt en werkelijk kunt ervaren zal de samensmelting als vanzelf plaatsvinden. Wanneer jij innerlijke overvloed gaat ervaren zal dit jouw buitenwereld gaan zijn. Geef jezelf wat je nodig hebt.

 

Begin met mediteren. Maak wandelingen in de natuur, verbindt je met de natuur. Kom thuis bij jezelf. Doe de dingen waar jij oprecht blij en gelukkig van wordt. Maak jezelf gelukkig!!


Een tweelingziel daagt je uit om jezelf te ontwikkelen, om jezelf te helen ❤️‍🩹

 

Wendy Minten
www.Lovely-blessings.nl

 

#tweelingzielen #tweelingziel #keuzevrijheid #motivatie #leven #zelfliefde #plezier #romantiek #innerlijkkompas #bewustwording #zelfontwikkeling #balans #inspiratie #liefde #kwetsbaarheid #zelfzorg

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.