Goodbye Bullshit!

Goedemorgen lieve mensen 💝

 

Wie is de belangrijkste persoon vandaag? JIJ! (IK!)

 

Wat is jouw belangrijkste taak vandaag? Jezelf (mezelf) gelukkig maken!

 

Neem afstand van de mensen die energie vreten, die je irriteren of je gewoon niet happy maken. Deze mensen heb je echt niet nodig in je leven, en je zal merken dat er hele leuke andere mensen daarvoor in de plaats komen 😍🥰 Waar je wel blij van wordt!

 

Wanneer iemand ‘onzin’ tegen mij praat, dan prik ik daar dwars doorheen. Daar waar ik vroeger misschien weg zou kijken of het weg zou lachen. Ik ben gewoon allergisch geworden voor mensen die andere mensen ondermijnen, liegen, en dat soort bullshit en ja daar wordt ik behoorlijk geïrriteerd of boos van. (Daar ben ik eigenlijk heel blij om, want mijn ogen zijn eindelijk geopend voor mezelf en voor welke energie ik om mij heen wil hebben 🥰)

 

Sommige mensen zullen mij daardoor minder aardig en minder leuk vinden.
Natuurlijk is is het voor die mensen fijn, als ik die lieve, naïeve vrouw was gebleven die iedereen pleased! Maar die tijd is ECHT voorbij! 😆

 

Hou je energie dus hoog en kies verstandig welke mensen, energie jij om je heen wil hebben. Niet iedereen hoeft je aardig of leuk te vinden, er zijn genoeg mensen die jou wel waarderen en leuk vinden! ❤️

Ik wens jullie een prachtige en liefdevolle dag toe 🌈❤️ Zorgt dat vandaag telt!

 

Liefs 💋

Wendy Minten

#motivatie #keuzevrijheid #leven #eerlijkheid #hogerbewustzijn #zelfliefde #tarotreading #plezier #bewustwording #spiritualiteit #kiesverstandig #kiesjezelf! #schrijven #schrijver #wijsheid #zelfzorg #liefdevoorjezelf #liefde!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.