Schrijf je bewust!

Schrijf je bewust!

Schrijven is mijn passie, zoals vele van jullie weten. Ik leg hier mijn ziel en zaligheid in en mede door het vele schrijven ontvang ik prachtige en behulpzame inzichten. 

Wanneer ik even stagneer of mezelf niet zo goed voel, dan pak ik mijn pen en papier en begin ik te schrijven. Dit resulteert vaak in de mooiste oplossingen en inzichten. 

 

Natuurlijk wil ik mijn passie graag met jullie delen en jullie een liefdevolle hand aanreiken om je mooiste leven te creëren! Eerst zal ik jullie vertellen over de vele voordelen van schrijven --> met pen en papier!

Wanneer je schrijft zijn vele delen van je lichaam actief. Je traint jouw hersenheften en stimuleert ze.

 

Schrijven draagt bij aan je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Mensen die schrijven bezoeken minder vaak de huisarts. Het helpt bij stress en depressieve klachten. Eigenlijk zijn dit al voldoende redenen om te beginnen met schrijven! Maar ik heb nog vele andere waardevolle punten die aanmoedigen om te beginnen met schrijven.

 

Schrijven maakt je bewust, het laat je beter nadenken. Het zorgt voor structuur van je gedachten. Wanneer je je gedachten en gevoelens op papier zet wordt het niet alleen inzichtelijker maar wordt ook alles een stuk helderder! 

 

Schrijven helpt bij emotionele verwerking van traumatische ervaringen. Het geeft rust en alleen in rust en vrede kun je je mooiste leven manifesteren!

 

Schrijven draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Als je schrijft kun je eerlijk zijn en dat is nodig om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling. 

Schrijven zorgt voor reflectie op je leven en op de beslissingen die we iedere dag maken. - We gaan realiseren waarom we bepaalde keuzes maken en wat het effect daarvan is. 

 

Door bepaalde dingen op te schrijven kunnen we andere mensen beter gaan begrijpen en kun je verbaal zelfs beter gaan communiceren. 

 

Schrijven bevordert het creatieve proces en helpt je vertragen. Wie schrijft onthoudt beter en het maakt je scherp. Het geeft een boost aan je geheugen en brengt structuur in je gedachten. Het maakt je bewust van je wensen en je doelen zodat je deze beter kunt nastreven. 

 

Heb ik je al enthousiast gemaakt?

Mooi! Elke dinsdag kun je een mail ontvangen met daarin de reflectie- schrijf opdracht van de week. Je hebt de hele week de tijd om aan je opdracht te werken, precies op het tijdstip of de dag dat jou het beste uitkomt! 

 

Buiten dat je de opdracht ontvangt, krijg je natuurlijk een inspirerende en motiverende tekst van mij cadeau! 

Waar gaan we over schrijven?!

* Zelfliefde

* Innerlijk kind

* Loslaten

* Doelen- wensen

* Liefde 

* Het leven! 

Alles wat bewust en gezien mag worden om het beste uit jezelf te halen!

 

Geen gekke poespas! Ben je er klaar mee? Stuur mij een mailtje en de betaling wordt direct stop gezet.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.