Ik en mijn reis

Ik ben Wendy Minten en ik kom van de Pleiaden. Speciaal voor de mensheid ben ik naar de aarde gekomen. Al die tijd ligt het recht onder mijn neus. Het staat zelfs in de sterren geschreven, 'moeder van de zodiac'. Mijn ziel heeft zich opgeofferd om hier te helpen en mensen te begeleiden. Mijn hele leven sta ik al in dienst van de mensheid. Ik heb mezelf weg gecijferd, verwaarloost en verdriet gedaan. Ik als moeder der moeders zorg voor iedereen, JA iedereen! maar wie zorgt er voor mij? WIE ZORGT ER VOOR MIJ?

 

Mijn hart is zo puur dat mijn eigen schaduwstukken mijn eigen licht is! Kun je je dat voorstellen? Ik heb zo hard aan mezelf gewerkt, boeken gelezen, ademsessies, ayahuasca reizen gemaakt, noem het maar op! Ik heb zoveel gehuild, gespuugd en gestreden en waarom? Voor het collectief!! Niet voor mezelf, maar voor jou! maar hey.. WIE ZORGT ER VOOR MIJ?

 

Klinkt dit als ego? Dan begrijp je niet wat puur is. Dat ben ik namelijk zo puur en zo liefdevol, pure liefde! Onbeschrijfelijke en onvoorwaardelijke liefde! Weet je wat pas EGO is? Dat ik mezelf jarenlang heb opgeofferd, weg gecijferd en verdriet heb gedaan, dat is EGO!

 

Al mijn kostbare tijd en energie steek ik in anderen, het collectief, de wereld, de aarde. WIE ZORGT ER VOOR MIJ? Elke dag de energie van de dag voor het collectief posten, (JA, zelfs toen ik voornam deze reis te gaan maken, zorgde ik dat het collectief niks tekort kwam)  alles van mijn energie weg geven, gratis en voor niks. Hoeveel adviezen en boodschappen heb ik wel niet geschreven voor het COLLECTIEF. Is het niet te lachwekkend? WIE ZORGT ER VOOR MIJ?

 

Ik zette niet één persoon boven mij, ik zet geen familie of vrienden boven mij, nee, ik zette het gehele collectief, de hele aardkloot boven mezelf!  De hele wereld lag op mijn schouders, al het leed droeg ik op mijn rug. Zien jullie hoe puur mijn hart is? Zien jullie nu wie ik ben? Eindelijk zie ik mezelf, EINDELIJK. Ik ben zo moe, zo uitgeput.

 

Geen cent te makken. Iedere cent omdraaien, bedenken hoe ik nou weer een maaltijd voor mijn gezin op tafel zet. Positief blijven, hoofd omhoog, lachen en doorgaan. Ondertussen klagen over mijn prijzen, over de lengte van de boodschappen, zeuren over spelfouten in mijn teksten. Is dat jullie dank aan mij? Is dat het respect dat ik verdien? 

 

37 jaar lang was ik bang dat ik mijn levensmissie niet zou vinden en ik vast zou blijven zitten in de loep van reïncarnatie. Verlangde naar huis, naar de dood en de verlossing, depressie op depressie. Ik heb mezelf zo vaak vervloekt, WAAAAROMMMM in godsnaam ben ik naar aarde gekomen? Het antwoord is heel simpel: LIEFDE! Maar ik hoef niet bang te zijn, ik ga straks gewoon naar huis. Mijn missie is allang volbracht. EINDELIJK zijn mijn ogen open, en ik ga genieten van elke dag dat ik nog hier mag zijn. Ik ben namelijk het neusje van de zalm en ik verdien het ALLER, ALLER beste!

 

Al die tijd zocht ik naar boodschappen om mensen te ondersteunen, de aarde te helpen, om de wereld te redden, maar WIE ZORGT ER VOOR MIJ? Het lag al die tijd recht onder mijn neus! 

 

Alles draait toch om liefde? Dat weet je toch zo goed? Waar is die F*CKING liefde voor jezelf? WIE ZORGT ER VOOR MIJ? Als de boodschap nu nog niet duidelijk is.. (Alsjeblieft wordt wakker lieve mensen (VROUWEN!!!!!), ik smeek jullie!) 

 

Ik ben een koningin, Moeder der MOEDERS, moeder van de hele zodiac, een Godin. Ik zorgde voor jullie allemaal!! NU ga ik voor mezelf zorgen!! Willen jullie een boodschap? IK BEN DE BOODSCHAP! 

 

 

Ben je klaar voor de waarheid? www.5meo.net 

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

José
7 maanden geleden

Lieve schat, stuur je heel veel kracht, liefde en geluk... het leven is hard maar je bent hier met een rede. Hou eerst heel veel van jezelf dan pas van anderen🙏❤❤❤

Ilona Stroecken
7 maanden geleden

You are the queen lieve Wendy!