Reflectie Juni

Juni ⚡️

Langzaamaan kruipt juli dichterbij en mag ik de onstuimige juni gaan verwerken en afsluiten. Terug kijkende op een maand vol diepte en hoogte punten, een maand van extreme, uiterste tegenstellingen, waar verdriet, angst en ontroering de hoofdrol speelde.

Een maand vol schaduwwerk, waarbij belangrijke levenslessen aan het licht werden gebracht. Langzaam zet ik steeds een stapje vooruit in het licht, met het besef dat ik echt meer plezier mag gaan maken op aarde en er nog steeds hard gewerkt mag worden aan zelfliefde.

Het was een pijnlijke maand, maar toch ben ik niet minder dankbaar. Het heeft ons als gezin hechter gemaakt, familiebanden versterkt en belangrijke lessen laten inzien.

Soms mogen we het duister in om juist het licht te vinden en de liefde te omarmen. Maskers mogen af en het ware gezicht mag getoond worden. Kwetsbaarheid is kracht. ⚡️

Juni, ondanks je mijn geboortemaand bent, kwam je rouw op mijn dak. Nu waardeer ik je en bedank ik je voor de lessen, en de liefde, zodat ik je liefdevol kan loslaten en sterker als ooit te voren op kan staan en stralen als een ster 🌟

Liefs,

Wendy Minten
www.Lovely-blessings.nl

#waarnemen #reflecteren #schaduwwerk #liefde #juni #juli #schrijver #tekst #kwetsbaarheid #aarde #wedergeboorte #tarotreader #zelfliefde #stralenalseenster #helderzien #inzicht #levenslessen #tekstschrijver #lezen #analyseren

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.