Verandering

Hallo lieve mensen, 

De afgelopen dagen ben ik zoekend naar woorden. Daar waar ik normaal gesproken een tekst uit mijn mouw schud, ben ik nu in gedachten over bepaalde veranderingen die ik wil doorvoeren.

Verandering betekent het oude loslaten en het nieuwe verwelkomen. Natuurlijk vloeit het oude nog een tijd mee, tot het nieuwe volledig gevormd is. Momenteel maak ik een vreugdevolle transformatie door en is het tijd voor reflectie en bespiegelingen, maar bovenal verwondering van het hele proces dat ik heb doorlopen en waar Ik inmiddels sta in het leven.

Langzaam maar zeker krijgt mijn levensdoel steeds meer vorm en wordt ik een bepaalde richting heen gestuurd. Natuurlijk vind ik het ook erg spannend, maar ben ik er klaar voor om de vernieuwing aan te gaan.

De lente is het seizoen van groei en ontwikkeling, en dat is voor mij duidelijk voelbaar. Transformatie wordt vaak als iets ‘vervelends’ gezien, pijnlijk en verdrietig, maar ik kan je verzekeren dat dat niet altijd het geval is. Ondanks dat ik wat los mag laten, sta ik in mijn kracht en zie ik de toekomst zeer rooskleurig tegemoet! Ik voel me dankbaar en zeer gelukkig.

Wil je nog gebruik maken van een van mijn diensten die ik momenteel aanbiedt, zoals de uitgeschreven Gids tarot legging bijvoorbeeld, dan is mijn advies deze spoedig te bestellen. Voel je niet verplicht, maar deze diensten zal ik binnenkort niet meer aanbieden.

Ik wens jullie allemaal een prachtige en liefdevolle weekend toe. Maak er wat moois van want elke dag is hemel ❤️

Liefs Wendy Minten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.